Ale wiem, że MacGor stać na dużo a ponieważ nie lubię łatwych zwycięstw więc poczekam aż będzie biegała poniżej 35 min to wtedy się pościgamy.
10km w Bielsku, 30 maja
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Moja absencja była taktyczna. 
Ale wiem, że MacGor stać na dużo a ponieważ nie lubię łatwych zwycięstw więc poczekam aż będzie biegała poniżej 35 min to wtedy się pościgamy.
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach

Mnie się dobrze biegło, choć nie bardzo mi się chciało. Jednak w debiucie nie biegnie się tak obciążonym tym, że już się teraz rok biegało i trzeba się poprawić, bo będzie wstyd.
Ale udało się, dobiegłem w 50:10 (licząc od momentu przekroczenia linii), poprawa o 4 minuty.
Szkoda jedynie, że mój Młody zaczał marudzić i nie udało się dłużej pogadać.
Pozdrawiam!
Lacert - gratuluję nowej zyciówki!
Ale udało się, dobiegłem w 50:10 (licząc od momentu przekroczenia linii), poprawa o 4 minuty.
Szkoda jedynie, że mój Młody zaczał marudzić i nie udało się dłużej pogadać.
Pozdrawiam!
Lacert - gratuluję nowej zyciówki!
Któż jak Bóg!
- MoHo
- Dyskutant

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
eh bieg nawe byl spox ale moj wystep to kleska szkoda gadac '49:56 ;/ gorzej juz nie moglo byc.tka wiec chce juz zapomniec o tym biegu i przygotowac sie porzadnie do nastepnej na 102%. Gratujacje dla Was wszytkich pozdrawiam 
[b]MoHO[b]