Garmin Fenix 3/3HR
- szfagir
- Wyga
- Życiówka na 10k: 00:49:19
- Życiówka w maratonie: 04:42:57
- Kontakt:
Jak wygląda alarm w F3? Chodzi mi o pobudkę? W Polarze V800 zegarek wibruje, a następnie włącza się dźwięk.
ZAWODOWO: kampanie Google Ads, audyty stron internetowych
PRYWATNIE: biegacz i amator dobrego alkoholu

- GoUltra.pl
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
\szfagir pisze:Jak wygląda alarm w F3? Chodzi mi o pobudkę? W Polarze V800 zegarek wibruje, a następnie włącza się dźwięk.
Tutaj masz możliwość ustawienia 3 opcji:
- dźwięk
- wibracja
- dźwięk i wibracja
Poza tym włączasz cykliczność oraz podświetlenie ekranu
Biegi Ultra i testy sprzętu www.GOULTRA.pl
- szfagir
- Wyga
- Kontakt:
No to jeszcze musze doczytać jak wygląda dzienny monitor aktywności. To druga sprawa jaka mnie najbardziej interesuje. 

- GoUltra.pl
- Wyga
- Kontakt:
W miarę prosty opis tej funkcji u mnie na stronie Fenix3 - cześć drugaszfagir pisze:No to jeszcze musze doczytać jak wygląda dzienny monitor aktywności. To druga sprawa jaka mnie najbardziej interesuje.
Biegi Ultra i testy sprzętu www.GOULTRA.pl
- szfagir
- Wyga
- Kontakt:
Recenzja już przerobiona. Jak wygląda ślad GPS po najnowszym upgrade oraz jak wygląd dodanie masy ciała? Czy zmieniając ją w zegarku robi się ślad na profilu na GC?

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:57
- Życiówka w maratonie: 3:04:19
- Kontakt:
Z nieznanych mi powodów w zegarku przy edycji profilu waga jest tylko w pełnych kilogramach. W Garmin Connect jest z jednym miejscu po przecinku. Zmienić możesz w zegarku, na stronie www lub (dla mnie najwygodniej) w apce na telefonie. Synchronizacja pomiędzy tymi trzema miejscami działa poprawnie. Do tego połączenie kont GC z MyFitnesPal i kontrola wagi może być pełna 

Motto: ...by dzisiejszy trening był jutro tylko rozgrzewką.
Wyniki: 5km: 18:47 / 10km: 38:57 /15km: 59:53 / 21km: 1:23:56 / 42km: 3:04:19
Blog: Chodnikiem i szlakiem - biega.marcindabrowski.net
Facebook: Chodnikiem i szlakiem
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 54min
- Kontakt:
Kurde a mój fenix3 coś zaczął świrować. W nocy gaśnie mu wyświetlacz i jakby się zawiesza. Na wyświetlaczu nic nie widać, na przyciski nie reaguje. Co prawda pika jak się je wciska ale nic się nie dzieje, wyświetlacz cały czas ciemny. Pomaga dopiero reset przez długie wciśnięcie Light.
Potrafi przez noc w tym stanie zużyć 30% baterii. Zdarzyło się to już 3 razy. Nie co moc ale w przeciągu tygodnia.
Aha budzik też nie działa wtedy.
Potrafi przez noc w tym stanie zużyć 30% baterii. Zdarzyło się to już 3 razy. Nie co moc ale w przeciągu tygodnia.
Aha budzik też nie działa wtedy.
- szfagir
- Wyga
- Kontakt:
Dzięki za odpowiedzi. Właśnie funkcja budzenia i monitor aktywności bardzo mi się podobają w V800, ale kuleje w nim trochę rzeczy. A F3 jako zegarek codzienny wygląda bardzo dobrze.

- blazko
- Zaprawiony W Bojach
Nowa beta 6.19 http://www8.garmin.com/support/download ... sp?id=9504
a w niej.....
nowe metryki biegu
a w niej.....
nowe metryki biegu

Change Log Notes:
o Added support for Advanced Running Dynamics. These include: Ground Contact Time Balance, Stride Length and Vertical Ratio (Requires HRM-Run v.6.60, HRM-Tri v. 4.20)
o Improved reliability of altitude during activities
o Fixed potential issue with auto lap during workouts
o Fixed potential issue with the location field layout for certain position formats
o Fixed potential issues with battery discharge beyond the typical rate when Bluetooth is turned off
o Fixed potential issue reconnecting to ANT+ sensors
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Co to za bety sa? To jest beta oficjalnych latek wypuszczana do wczesniejszych testow dla ochotnikow czy jakis nieoficjalny soft? Jak to wgrywac? Wiem, ze gdzies tu pewnie bylo ale temat jest dosc opasly 

- blazko
- Zaprawiony W Bojach
instrukcje i opis bety masz na podanej stronie.Skoor pisze:Co to za bety sa? To jest beta oficjalnych latek wypuszczana do wczesniejszych testow dla ochotnikow czy jakis nieoficjalny soft? Jak to wgrywac? Wiem, ze gdzies tu pewnie bylo ale temat jest dosc opasly
to oficjane wersje (tworzone przez garmina) w ktorych testujemy nowe poprawki zanim zostana wypuszczone do publicznego uzytku. Ryzykujesz natkniecie się na wczesne błędy, zyskujesz szybki dostęp do nowości.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:57
- Życiówka w maratonie: 3:04:19
- Kontakt:
Woooow! A byłem przekonany, że do F3 te bajery nie wejdą. Oby jak najszybciej pojawiły się w stabilnym sofcie, bo nie chce mi się bawić w ręczny update bety.
Ostatnio zmieniony 20 lis 2015, 23:22 przez marcinnek_, łącznie zmieniany 1 raz.
Motto: ...by dzisiejszy trening był jutro tylko rozgrzewką.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 54min
- Kontakt:
Poprawny link do nowej bety to: http://www8.garmin.com/support/download ... sp?id=9505
Instrukcja wgrywania wersji beta:
Instrukcja wgrywania wersji beta:
W nowej becie jest też oczywiście update do HRM-RUNa.Installation Instructions
Connect your Fenix3 to your computer using the USB cable. Download and unzip Fenix3_Beta.zip. Place the gupdate.rgn file in the \GARMIN folder of your device's internal storage drive.
Depending on which heart rate monitor you use, place the HRMxx_6Bxxxxx.rgn in the \GARMIN\RemoteSW folder of your device's internal storage drive. Rename the file to 6Bxxxxx.rgn.
Disconnect your device from the computer, approve the update on the watch, and wait for the update to finish.
If you would like to revert to a previous public release software, follow the above steps but place the gupdate_XYY.rgn file in the \GARMIN folder. Rename the file to gupdate.rgn before disconnecting your device. NOTE: If you revert to an older version of software, all of your settings will be reset to defaults.
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Bawiłem się ale odpuściłem. I tak po kilkunastu dniach od wejścia bety wchodzi wersja stabilna no chyba że ktoś lubi nowinki lub akurat chce potestować.Skoor pisze:Co to za bety sa? To jest beta oficjalnych latek wypuszczana do wczesniejszych testow dla ochotnikow czy jakis nieoficjalny soft? Jak to wgrywac? Wiem, ze gdzies tu pewnie bylo ale temat jest dosc opasly
Do "starego" paska hr czy do tych najnowszych ?blazko pisze:nowe metryki biegu