Tak kochani :uuusmiech: . Możecie mieć setki pomysłów na siebie , ale żaden z nich nie wypali , jeśli nie weźmiecie spraw w swoje ręce . Weekend już za chwilę, więc mam nadzieje, że znajdziecie czas na wspólne bieganie :uuusmiech: , na które oczywiście zapraszam już w sobotni poranek. Dla chętnych oczywiście morsowanie i sauna…Udanego weekendu. Andrzej
Cześć biegacze :uuusmiech: . Twarde zasady przekuwamy na twarde efekty , więc chyba nie muszę wam kochani przypominać, że za chwilę widzimy się w Rudniku na wspólnym bieganiu połączonym z morsowaniem i wypadem na saunę :uuusmiech: . Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego dnia. Andrzej.
Wy to jesteście jednak niesamowici i wiecie, że żadna solidna konstrukcja nie przetrwa bez solidnej podstawy :uuusmiech: . Kolejny wspólny trening z Akademią Biegania zaliczony :uuusmiech: . Jak zawsze spora ekipa się nas zebrała, więc ósemeczka po lesie gdzie tak nie wiało szybko zleciała . Po biegu morsowanie i nie wiem czy to było wzburzone morze czy tylko nasze rudnickie jezioro. Grunt, że fajnie zabarwiło nam nogi i tors na czerwono . Oczywiście sauny również nie zabrakło nam dzisiaj z nowym akcentem w postaci śpiewających ptaszków w rytm relaksacji puszczonej z komóreczki :uuusmiech: . Teraz tylko króciutka przerwa i wypad do znajomych na małego drinka . Pozdrawiam i do zobaczenia w niedzielę na czarnym szlaku. Andrzej.
My niedzielni biegacze z czarnego szlaku nie traktujemy tego jak hobby. To nasz obowiązek w dążeniu do celów, jakie sobie obraliśmy! . Dzięki ekipo za wspólne bieganko :uuusmiech: .
Zaczynamy nowy tydzień :uuusmiech: . Dzisiaj wolne od biegania, co nie znaczy, że wolne od aktywności . Przede mną standardowo kilkukilometrowy spacer, który zaliczam w dzień w dzień a po południu wycisk w CrossGym Grudziądz . Powoli zaczynam się ogarniać z wysiłkiem innych mięśni, które podczas biegania były w odstawce. Zaczynając przygodę z crossfitem najpierw się zastanawiałem, co tu robię, a potem, dlaczego nie robiłem tego wcześniej . Polecam tą formę wycisku dla biegaczy pod warunkiem, że robi się to z odpowiednim sprzętem i pod okiem doświadczonych trenerów . I w cale nie musimy dźwigać wielkich ciężarów, aby zwiększyć efekty podczas biegania :uuusmiech: . Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Andrzej .
Przyszłoroczny Bieg Trzech Plaż otrzymał 10.000 zł dofinansowania od fundacji "Sport Support" w ramach programu "Lider Animator. Obudź swoje ciało. Coca - Cola"! Wśród 20 finalistów ogólnopolskiego konkursu o dofinansowanie lokalnych imprez sportowych i rekreacyjnych, prócz dyrektora MORiW Izabeli Piwowarskiej znalazł się także Marcin Myszkowski organizujący Nightskating Grudziądz, który otrzymał 8.000 zł na rozwijanie imprez nightskatingowych.
Czas na poranne deszczowe bieganie w moim ulubionym Rudniku :uuusmiech: . Jak dla mnie lasy mają w sobie coś mistycznego, coś, co sprawia, że jednocześnie czujemy bliskość natury i przytłaczającą pokorę . Więc to tutaj najlepiej pokonuje mi się kolejne kilometry. Po południu wizyta w CrossGym Grudziądz a jutro oczywiście trening popołudniowy z wami kochani :uuusmiech: . Weźcie z sobą czapeczki AB lub koszulki AB. Pozdrawiam i życzę miłego dnia Andrzej.
GRUDZIĄDZKI RAJD NIEPODLEGŁOŚCI 11.11.2015
To już wspomnienie, ale jakie piękne. Dziękujemy Irkowi Lipińskiemu za nagranie i Marcinowi Urbańskiemu za montaż. A wszystkich chętnych zapraszamy już za rok na jeszcze większą biegową manifestację patriotyzmu.
O formę dba się cały czas , a nie szykuje na sezon, więc kochani nie zapominajcie o naszym środowym treningu w ramach Akademii Biegania :uuusmiech: . Widzimy się o godzinie 18.00 przy parkingu leśnym koło Pracikera :uuusmiech: . Miała być niespodzianka w postaci TVN Active ale fachowcy mówią że za mało światła wieczorem i ciężko byłoby coś nagrać więc Willy będzie kombinować coś za dnia. Miłego dnia życzy Andrzej .
Cały czas pozbywamy się naszych słabych punktów chociażby poprzez nasze wspólne bieganie w ramach Akademii Biegania :uuusmiech: , dzięki której zaliczamy chociażby kolejne kilometry przybliżające nas do jeszcze lepszej formy . Troszeczkę wiało, ale daliśmy radę . Dziękuję za dzisiejsze popołudnie i do zobaczenia w sobotę. Dobranoc Andrzej.
Witam kochani :uuusmiech: . Codziennie udowadniajmy sobie, że stać nas na jeszcze więcej . Jest już druga połowa listopada, więc po woli możemy myśleć o budowaniu bazy na kolejny biegowy sezon, jaki czeka nas w roku 2016 :uuusmiech: . Mamy na to kilka zimowych miesięcy, więc jest to idealny okres na zwiększanie kilometrażu . Upały nam nie groźne i i zimy nie są takie mroźne jak na Syberii , więc damy radę . Do tego dorzućmy ćwiczonka z dawką adrenalinki zdrowotnej patrz morsowanie i będzie to nasz rok SUKCESU . Pozdrawiam i życzę miłego dnia. Andrzej.