Zawody za tydzien a forma daleko w lesie-co robic?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czesc! Zaczne od tego ze nikomu nie radze biegac na dyche odrazu op dwoch tygdniach przerwy ahah (czas 47 min, o 7 gorszy od zyciowki;/). Jednak nie chce sie zalic tylko zapytac czy wogole oplaca jechac w takie dyspozycji na mistrzostwa powiatu na hali (bieg na 1000m). Dodam ze nic innego niz zwyciestwo mnie nie interesuje poniewaz juz w mlodszym roczniku to wygrywalem. Trener rzecz jasna mowi, ze nawet bez formy mam isc i chyba to zrobie ostatecznie. Tylko chce sie zapytac was czy po dwoch tyg przerwy w takiej formie jest szansa, nawet 30-40% ze uda mi sie pobiec na hali ponizej 3 min... Czekam na odp na to dosc nietypowe pytanie, lecz prosze o wyrozumialosc i jakies rady pozdrawiam! 

- natny
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: 4:09:41
Osobiście nie rozumiem do końca pytania. Mam napisać, że zawaliłeś czy cię pocieszyć?
A, bo chyba o to chodziło - czy jest szansa? Pewnie, że jest. 2 tyg. przerwy to nie jest długo. Przygotuj się psychicznie, wypij mocną kawę, czy nawet skorzystaj z jakieś odnowy biol. (jeśli w to wierzysz) i do biegu. Wszystko siedzi w głowie, jak się dobrze nakręcisz to uda Ci się.
edit: no i oczywiście, że brać udział. Jeśli nie wygrasz, to porażka Cię czegoś może nauczy
A, bo chyba o to chodziło - czy jest szansa? Pewnie, że jest. 2 tyg. przerwy to nie jest długo. Przygotuj się psychicznie, wypij mocną kawę, czy nawet skorzystaj z jakieś odnowy biol. (jeśli w to wierzysz) i do biegu. Wszystko siedzi w głowie, jak się dobrze nakręcisz to uda Ci się.
edit: no i oczywiście, że brać udział. Jeśli nie wygrasz, to porażka Cię czegoś może nauczy

"It's not about how good you play. It's about how good you look on a stage"
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
Masz trenera to go słuchaj. On na pewno dokładniej zna Twój przypadek niż my po [przeczytaniu paru zdań o Tobie.tymocz1 pisze:Czesc! Zaczne od tego ze nikomu nie radze biegac na dyche odrazu op dwoch tygdniach przerwy ahah (czas 47 min, o 7 gorszy od zyciowki;/). Jednak nie chce sie zalic tylko zapytac czy wogole oplaca jechac w takie dyspozycji na mistrzostwa powiatu na hali (bieg na 1000m). Dodam ze nic innego niz zwyciestwo mnie nie interesuje poniewaz juz w mlodszym roczniku to wygrywalem. Trener rzecz jasna mowi, ze nawet bez formy mam isc i chyba to zrobie ostatecznie. Tylko chce sie zapytac was czy po dwoch tyg przerwy w takiej formie jest szansa, nawet 30-40% ze uda mi sie pobiec na hali ponizej 3 min... Czekam na odp na to dosc nietypowe pytanie, lecz prosze o wyrozumialosc i jakies rady pozdrawiam!
Krzysiek