ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- krzysztof.karczewski
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
gratulacje wszystkim biegającym dzisiaj
-
- Zaprawiony W Bojach
beata Dziękuję! Wynik mnie bardzo cieszy - wyszło fajne i optymistyczne zestawienie cyferek (44:33).
Napiszę, jak było. Bieg był doskonale zorganizowany, co przy takiej masie ludzi, 13 tys. startujących, jest pewnie trudne. Biegłam noga w nogę z pacemakerami, czasem z balonikami na głowie:-) Dopiero po 8. km nieco przyspieszyłam. Powiem Wam, że bardzo dużo mi to dało. Nie szarżowałam niepotrzebnie od samego początku, tylko biegłam równo w bardzo dużym skupieniu, z maksymalną koncentracją. Kiedy w końcu przyspieszyłam, zaczęło wiać, ale bliskość mety mnie zmotywowała do trzymania tempa. Mam wrażenie, że to jeszcze nie jest moje ostatnie słowo;-)
Rok temu cieszyłam się życiówki 47:03 na tej samej trasie!
Po zawodach rozegrałam wczoraj jeszcze mecz tenisa stołowego:-D
Napiszę, jak było. Bieg był doskonale zorganizowany, co przy takiej masie ludzi, 13 tys. startujących, jest pewnie trudne. Biegłam noga w nogę z pacemakerami, czasem z balonikami na głowie:-) Dopiero po 8. km nieco przyspieszyłam. Powiem Wam, że bardzo dużo mi to dało. Nie szarżowałam niepotrzebnie od samego początku, tylko biegłam równo w bardzo dużym skupieniu, z maksymalną koncentracją. Kiedy w końcu przyspieszyłam, zaczęło wiać, ale bliskość mety mnie zmotywowała do trzymania tempa. Mam wrażenie, że to jeszcze nie jest moje ostatnie słowo;-)
Rok temu cieszyłam się życiówki 47:03 na tej samej trasie!
Po zawodach rozegrałam wczoraj jeszcze mecz tenisa stołowego:-D
- beata
- Ekspert/Trener
Ania, ja odkąd Ciebie poznałam, mówię, że masz ogromny potencjał. Więc życiówki jeszcze przed Tobą
, tym bardziej, że wczoraj biegłaś jednak przy silnym wietrze, co przecież nie ułatwiało.
Skupienie i koncentracja podczas biegu (lub wspinania ...) to chyba to, co lubię najbardziej: takie absolutne wyłączenie się z otaczającego świata. Fajne uczucie, oczyszcza z różnych spraw i problemów.

Skupienie i koncentracja podczas biegu (lub wspinania ...) to chyba to, co lubię najbardziej: takie absolutne wyłączenie się z otaczającego świata. Fajne uczucie, oczyszcza z różnych spraw i problemów.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42.23
Aniu Gratulacje, fajny wynik
To i ja się pochwalę W Biegu Niepodległości nabiegałam 42,44 przy ogromnym wietrze i na roztrenowaniu

To i ja się pochwalę W Biegu Niepodległości nabiegałam 42,44 przy ogromnym wietrze i na roztrenowaniu

Blog viewtopic.php?f=57&t=53762
Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
Komentarze viewtopic.php?f=28&t=53763
-
- Zaprawiony W Bojach
kasia41 Ty to jesteś torpeda:-D gratulacje!
beata wg moich odczuć wiatru nie było - do połowy 8.km. Dzięki Tobie odważyłam się zrobić pierwsze w życiu porządne przebieżki, więc masz ogromny udział w moich postępach:-D Koncentracja na biegu to dla mnie nowość - dopiero od niedawna kontroluję tempo, słucham swojego ciała w trakcie biegu, wychodzę ze strefy komfortu. Teraz mogę myśleć o przyszłym sezonie.
beata wg moich odczuć wiatru nie było - do połowy 8.km. Dzięki Tobie odważyłam się zrobić pierwsze w życiu porządne przebieżki, więc masz ogromny udział w moich postępach:-D Koncentracja na biegu to dla mnie nowość - dopiero od niedawna kontroluję tempo, słucham swojego ciała w trakcie biegu, wychodzę ze strefy komfortu. Teraz mogę myśleć o przyszłym sezonie.
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
Gratulację dla wszystkich startujących
ania102 - bardzo ładny progres
kasia41 - jaką ty masz życiówkę na dychę?
ania102 - bardzo ładny progres
kasia41 - jaką ty masz życiówkę na dychę?
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
gratulacje laski!!
mnie choróbsko osłabiło a i sztorm nie ułatwił

mnie choróbsko osłabiło a i sztorm nie ułatwił

- krzysztof.karczewski
- Zaprawiony W Bojach
i jeszcze tak z półtorej tygodnia powieje.
zero perspektyw na zmianę pogody.
zero perspektyw na zmianę pogody.
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
Krzyś, dopóki nie pada, to ja nie narzekam na wichry. Niech sobie wieją
a jak sobie pomyslę o śniegu....brrrr!

a jak sobie pomyslę o śniegu....brrrr!
- krzysztof.karczewski
- Zaprawiony W Bojach
Ja mam odwrotnie, coś zostało mi jeszcze z dziecka.
Śnieg to nadal frajda.
Śnieg to nadal frajda.
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
Ania102, Kasia41, Katekate, gratuluje udanych biegow.
Ja sobie Niepodleglosci musialam odpuscic przez kilkudniowy wyjazd, a szkoda, bo fajnie by sprawdzic na co mnie stac.
Naderwal mi sie pasek od zegarka, Kojer nie wiesz, gdzie we Wroclawiu moge naprawic pasek od starego Garmina?
Jesli chodzi o pogode, to takie kilkanascie stopni niech bedzie przez cala zime. Snieg niech sobie pada w gorach!
Ja sobie Niepodleglosci musialam odpuscic przez kilkudniowy wyjazd, a szkoda, bo fajnie by sprawdzic na co mnie stac.
Naderwal mi sie pasek od zegarka, Kojer nie wiesz, gdzie we Wroclawiu moge naprawic pasek od starego Garmina?
Jesli chodzi o pogode, to takie kilkanascie stopni niech bedzie przez cala zime. Snieg niech sobie pada w gorach!
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
Zapytałbym w serwisie garmina (poland.support@garmin.com), albo w https://www.garmin24.pl/salon-firmowy-garmin24-wroclaw na Nadodrzu.ASK pisze:Naderwal mi sie pasek od zegarka, Kojer nie wiesz, gdzie we Wroclawiu moge naprawic pasek od starego Garmina?
W niektórych modelach to może być wymiana całej obudowy niestety i pewnie tanio nie będzie.