Suunto Ambit 3
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Wstyd się przyznać ale włożyłem odwrotnie baterię. Echh nie widzę już gdzie plus gdzie minus stary jestem 

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
To jak pasek laczyl sie z telefonem? 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie mam zielonego pojęcia ale wyskoczył numer seryjny paska
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czy możew ktoś znaleźć chwilę czasu i napisać krok po kroku jak zsynchronizować aplikację mobilną z zegarkiem na Androidzie. U mnie jest tak
1. Właczam parowanie w zegarku
2. włączam bluetoth w telefonie
3. Właczam aplikacxję mobilną w telefonie
4. wpisuje numer z zegarka do aplikacji.
Następuje parowanie i na aplikacji wyskakuje numer serii zegarka. Raz się paruje a raz nie. Jeśli jest wszystko ok i kółko na aplikacji jest pełne włączam łączność i synchronizuj teraz. Pomimo połączenia i tak tryby sportowe nie aktualizują się. Powoli mam quwa dośc tego syfu. Zastanawiam się nad kupnem jakiegoś telefonu ios tylko do synchronizacji i przesyłania treningów na zegarek.
1. Właczam parowanie w zegarku
2. włączam bluetoth w telefonie
3. Właczam aplikacxję mobilną w telefonie
4. wpisuje numer z zegarka do aplikacji.
Następuje parowanie i na aplikacji wyskakuje numer serii zegarka. Raz się paruje a raz nie. Jeśli jest wszystko ok i kółko na aplikacji jest pełne włączam łączność i synchronizuj teraz. Pomimo połączenia i tak tryby sportowe nie aktualizują się. Powoli mam quwa dośc tego syfu. Zastanawiam się nad kupnem jakiegoś telefonu ios tylko do synchronizacji i przesyłania treningów na zegarek.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kto tam pracuje żeby nie umieć sobie poradzić z taką aplikacją? Ogólnie zegarek spoko no cóż póki nie bedzie sygnałów że to działa zabieram ze sobą kabelek i podłączam do lapka. Mam nadzieje że takie krótkotrwałe połączenie nie rozwala baterii w zegarku.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Po pierwsze mam telefon Nexus 4 od googla czysty android bez żadnych rotów cyjacogenów i innych pierdół tak więc bez takich mi tu.
-
- Wyga
Według tego toku rozumowania, mając HTC ONE M7 czystego andka 5.02 od producenta bez ingerencji operatora nie powinienem mieć żadnych problemów z synchronizacja , ale z tego co się tu na forum pytałem to niby są problemy , a więc ?rudnickir pisze:Wszystko zależy od telefonu i wersji android. Jak ktoś tam wyżej próbuje z jakimś cyanogenem to do kogo pretensje?

-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Usunąłem swój dzisiejszy trening z serwisu movecount. Podłączyłem ponownie zegarek i niestety ten trening nie jest kopiowany do movecount. Jest jakaś szansa na ponownie umieszczenie go w serwisie?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W jaki sposób?
-
- Wyga
Zostaje zabawa w c: użytkownicy/np.Jan Kowalski /AppData / Roaming / Suunto / Moveslink , tam są pliki SML czyli twój konkretny trening który się usuwało i coś jeszcze ( suuntoapp, library ? ) tylko nie pamiętam dokładnie co bo robiłem to bardzo dawno temu i niewiem czy nadal to działa . Robisz na własną odpowiedzialność 

-
- Rozgrzewający Się
Witam ponownie. Poszukuję cierpliwej osoby, która znalazłaby chwilę czasu i mogłaby na jednym z życia wziętym przykładzie wytłumaczyć mi w jaki sposób poprawnie korzystać z ambitintervals.com. Nawet "kosztem" zalogowania na moim koncie na movescount, jeśli będzie taka potrzeba. Od czasu poprzedniego posta, po kilku nieudanych próbach omijałam ambitintervals szerokim łukiem, ale chyba nadszedł czas dać mu drugą szansę. Gdyby ktoś zechciałby pomóc, proszę o wiadomość na priv.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Co w zamian piękna Słupszczanko ?