muzyka bieganiowa
- jetchan
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wczoraj połączyłem odcinki które biegam,tzn wywaliłem miejsce gdzie odpoczywałem.Biegało mi się super.Pod koniec jest taka ulica,jakieś 250 metrów,czasami przebiegam ją sprintem ,czasami nie mam siły,wczoraj siły były ogromne..To niesamowite,ten sprint,sam nie wiem co w tym jest ale kocham to.Kocham ten moment gdy rozpędzam sie powoli jak lokomotywa,słychać uderzenia nóg o podłoże,coraz szybciej i szybciej,czuję wszystkie mięśnie,wcale nie brakuje mi tchu,biegnę całą szybkością.Nie wiem co w tym jest ale to coś jak latanie.Cieszy mnie to ,że inni ludzie przechodząc tą ulicę muszą użyć około minuty,może więcej,a ja parunastu sekund.Sprint,ot cała magia
Don't Try To Be Like Jackie,There's Only One Jackie Chan.
- Akasha
- Rozgrzewający Się
jechtan
No niezle wzielo Cie
Ale wiesz to zupelnie tak jakbym slyszala siebie belkoczącą o dzikich rowerowych zjazdach, JA mowie, gestykuluje, czerwona z podniecenia opowiadam jakie to fajne uczucie, a ONI pacza, pacza, ziewaja, usmiechaja sie z politowaniem, mowią, żem zboczona i odchodzą
Ludzie nie rozumieją czy co? Ech...
No ja Cie rozumiem
No niezle wzielo Cie
Ale wiesz to zupelnie tak jakbym slyszala siebie belkoczącą o dzikich rowerowych zjazdach, JA mowie, gestykuluje, czerwona z podniecenia opowiadam jakie to fajne uczucie, a ONI pacza, pacza, ziewaja, usmiechaja sie z politowaniem, mowią, żem zboczona i odchodzą
Ludzie nie rozumieją czy co? Ech...
No ja Cie rozumiem
Pamiętaj: żyj krótko i zostaw atrakcyjne zwłoki ;)
- Runnerka16DG
- Rozgrzewający Się
Ja słucham ostrej muzy np. metalu, chociaż na codzień
słucham także "spokojniejszej" muzy Przy bieganiu z taką muzą puszczoną na full dostaje takiego kopa, że nawet 5 km nie robi na mnie żadnego wrażenia;) STAIND
KORN LINKIN PARK TOOL itd...
słucham także "spokojniejszej" muzy Przy bieganiu z taką muzą puszczoną na full dostaje takiego kopa, że nawet 5 km nie robi na mnie żadnego wrażenia;) STAIND
KORN LINKIN PARK TOOL itd...
-
- Dyskutant
Kiedyś na nike woman były zmiksowane utworki dobrane pod kątem przyspieszenia pulsu, na cały trening. Bardzo fajne, można było ściągnąć. Nie wiem czy tam gdzieś dalej są.
I want more!
- Akasha
- Rozgrzewający Się
byly na nike woman, byly i kurka juz ich chyba nie ma :/ No ale nic, jakos trza sobie radzic Jest pieknie, cudnie, wiosennie!!! Takiez pozdrowienia dla forumowiczow przesylam
- Akasha
- Rozgrzewający Się
Hello Biegacze
Po 8 miesiącach potwierdzam, ze bieganie z discmanem jest bardzo kiepskie Ciezkie to to i przerywa jak diabli, dobrze ktos mowil!
Plytka przydaje sie do cwiczen w czterech scianach
Ale ile ja sie naglowilam, zeby sobie przypomniec identyfikator tutejszy moj... :D
pozdrawiam noworocznie !!!
Po 8 miesiącach potwierdzam, ze bieganie z discmanem jest bardzo kiepskie Ciezkie to to i przerywa jak diabli, dobrze ktos mowil!
Plytka przydaje sie do cwiczen w czterech scianach
Ale ile ja sie naglowilam, zeby sobie przypomniec identyfikator tutejszy moj... :D
pozdrawiam noworocznie !!!