LadyE - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Ale te 8 stów to razem z rowerem i karnetem na basen :D?
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Twoja fascynacja pływaniem jest niezdrowa... powinnaś skonsultować się z biegłym seksiatrą :P
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

bylam pewna ze Twoj komentarz bedzie mial wlasnie taki wydzwiek

ale tak wciagnelo mnie. mam za Trenera kogos kto imponuje mi swoimi wynikami i co najwazniejsze umie zarazic swoja pasja :bum:
no i ciesze sie ze nie musze juz ogladac Ciebie na basenie :D pomysl tylko ile bylo we mnie samozaparcia zeby chodzic na zajecia mimo ze Ty tam byles :D
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca

Nieprzeczytany post

Ostatecznie skoro już popełniłaś wpis na blogu, to lepszy szczery komentarz niż żaden :hahaha:

A co do mojej obecności, to primo to ja tam byłem pierwszy, więc to był twój wybór kochanie, a secundo to nie wiem czy pamiętasz, ale jak ostatni raz się widzieliśmy, to uratowałem piękną główkę LadyE przed niechybnym zaryciem potylicą o GlebE :bleble: więc nie narzekaj...
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
ioannahh
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39:46
Kontakt:

Nieprzeczytany post

huhuuuu, czy AS wie, że ma psychofankę?! ;) A tak na poważnie, to się wcale nie dziwię, bo grupa i trener są świetni. Wróżę Ci wielki progres i same sukcesy w pływaniu :)
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dzieki Ioannah. jest dokladnie taki jak go opisywalas :) doskonale wpasowuje sie w moje wymogi. zmiana dobrze mi zrobila :) choc z kazdymi kolejnymi zajeciami czuje sie coraz mniej pewnie, mam wrazenie ze cofam sie, tak jakby bylo w ogole mozliwym z samego poczatku zrobic skok w tyl :P :ojoj:
Awatar użytkownika
Sylw3g
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:56
Życiówka w maratonie: 2:57:46

Nieprzeczytany post

Ehh...

:sss:
Obrazek
BLOG | KOMENTARZE
5KM-17:19 10KM-35:56 15KM-55:18 (M.Czas) 21.1KM-1:18:41 42.2KM-2:57:46
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

LadyE, witaj ponownie :)
Kilogramy same zlecą, ani się obejrzysz i drugie tyle ubędzie ;) powodzenia!
Śrubaa
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 46:15

Nieprzeczytany post

Ciekawa historia. Trzymam kciuki za dobry powrót i dzisiejszy start :usmiech:
Jeżeli biodro boli Cię już tak długo to może warto zrobić rezonans i dowiedzieć się co jest przyczyną. A jak kręgosłup Cię bolał, też z lewej strony?
Temat biodra nie jest mi obcy, więc jak coś, służę radą :usmiech:
LadyE
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dziekuje :)
start sie udal, cel zrealizowalam z nawiazka. az mi sie wierzyc nie chcialo jak spojrzalam na wynik. dobrze ze nie ustawilam sie z grupa na 60 minut tak jak przez chwile planowalam bo bylo bardzo duzo wyprzedzania i miejscami tworzyl sie niezly zator

o problemach z kregoslupem czy raczej rwa kulszowa bo to ona mi tak naprawde dokucza dowiedzialam sie kiedy poszlam do lekarza z roznego rodzaju dolegliwosciami. raz bolal mnie bark, ramie innym razem kolano lub staw skokowy. glownie prawa strona. wtedy sie dowiedzialam ze z powodu hiperlordozy mam ucisk na rwe i stad dziwne bole w roznych miejscach. plecy mnie bola tylko jak dlugo stoje, siedze no i ... musze miec bardzo wygodne lozko ;)

co do biodra ... ja mam od urodzenia slaba lewa strone. i np to biodro ktore sprawa mi problemy ogolnie jest mniej sprawne jak prawe. ja nawet jak uslyszalam ostatnio nie potrafie stac prosto tylko lekko rotuje w lewa strone. a to biodro np jesli spojrzec jak plywam to mi opada. w takim stylu jak np zabka nie jestem tez w stanie wykonac lewa noga takiego samego ruchu jak prawa. tak jakbym nie miala nad ta noga pelnej kontroli. wiec ja mysle ze to jest kwestia tego ze to biodro po prostu jest slabe a siedzeniem i brakiem ruchu jeszcze bardziej je oslabilam. ale fakt moze powinnam zrobic rezonans ...
Śrubaa
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 46:15

Nieprzeczytany post

Czyli inna sytuacja niż podejrzewałam. Zasugerowałam to badanie, bo w moim przypadku miałam dolegliwości po tej samej stronie.
Częściej nawet bolał mnie kręgosłup, niż samo biodro, a zmiany znaleźli właśnie tam.
ODPOWIEDZ