Komentarz do artykułu Jastrzębski i Wiśniewska-Ulfik zwyciężają w Zakopanem
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Jastrzębski i Wiśniewska-Ulfik zwyciężają w Zakopanem
- LoveBeer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34.00
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
coz, ciekawe ze wiekszosc czolowki miala czasy gorsze niz rok temu, ja swoj zwalalem na UMB, a tu sie okazuje ze cos wisialo w powietrzu a przeciez na oko pogoda byla identyczna jak rok wczesniej, kiedy Kamil poprawil rekord ale tak naprawde w tym roku nie Kamil - ktory byl absolutnym faworytem - a Piotrek Koń i Daniel Wosik sa dla mnie zwyciezcami tego biegu - oni ma Myslenickich Turniach byli bodaj na pozycjach 7-8 a skonczyli na 2-3 - to jest naprawde pokaz mocy i obaj od tamtego momentu na szczyt mieli napewno najlepsze miedzyczasy. ja probowalem trzymac sie Piotrka przez ok kilometr po zbiegu z asfaltu, ale nie dalo rady, no po prostu nie dalo, a dla siebie miejsce w kategoii wyrwalem dopiero na ok 0,5km przed meta. ale mysle ze jednak ten UMB cos nas jednak przytrzymal bo Bartosz napewno ponizej oczekiwan, i Janek tez
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
A co to jest UMB?
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
Ultramaraton Bieszczadzki
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Po prostu taktyka. Jakby trzymali Kamila mogliby gorzej skończyć.LoveBeer pisze:... Piotrek Koń i Daniel Wosik sa dla mnie zwyciezcami tego biegu - oni ma Myslenickich Turniach byli bodaj na pozycjach 7-8 a skonczyli na 2-3 - to jest naprawde pokaz mocy i obaj od tamtego momentu na szczyt mieli napewno najlepsze miedzyczasy...
Dla mnie największą porażka było wpisowe.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
właśnie dzięki mojemu umysłowi".