27 Bieg Niepodległości
- JayJay
- Wyga
- Życiówka na 10k: 48:33
- Życiówka w maratonie: brak
z tego co widzę, to będzie dostępne jeszcze prawie 1,5 tysiąca pakietów, więc wystarczy być czujnym 

- PanTalon
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45:36
- Życiówka w maratonie: 03:58
to mnie podniosłeś na duchu. Chwila nieuwagi i bum człowiek cały w nerwachJayJay pisze:z tego co widzę, to będzie dostępne jeszcze prawie 1,5 tysiąca pakietów, więc wystarczy być czujnym

No nic jakby co to pobiegnę na dziko

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
29 pazdziernika o 18:00 ruszaja zapisy na pozostale wolne miejsca. Info za www.aktywnawarszawa.waw.pl
-
- Rozgrzewający Się
Odsprzedam po cenie nabycia (50 zł) pakiet na Bieg Niepodległości (z powodów zdrowotnych nie dam rady zrealizować zamierzonych celów biegowych a uznałem że wyprawić się przez pół Polski by wziąć udział 'na zaliczenie' mija się z celem, lepiej by komuś się ten pakiet przysłużył kto weźmie udział z radością).
Kontakt przez priva.
pozdrawiam.
Kontakt przez priva.
pozdrawiam.
-
- Wyga
Chętnie odkupię pakiet na Bieg Niepodległości.
Jak ktoś ma do odsprzedania to prośba o kontakt na PW lub na adres akn@plusnet.pl
Dzięki.
Jak ktoś ma do odsprzedania to prośba o kontakt na PW lub na adres akn@plusnet.pl
Dzięki.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 52
Chętnie odkupie pakiet startowy na Bieg Niepodległości. Mogę odebrać w weekend w Warszawie.
Gdyby ktoś musiał zrezygnować, prośba o mail sofronov@wp.pl
Gdyby ktoś musiał zrezygnować, prośba o mail sofronov@wp.pl
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:56
- Życiówka w maratonie: 3:43
- Kontakt:
Pakiet bez numeru startowego: http://olx.pl/oferta/pakiet-startowy-27 ... 429719dc43
-
- Wyga
Chętnie odkupię ten pakiet. Prośba o kontakt akn@plusnet.pl
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Bieganie z cudzym numerem startowym, pod cudzym nazwiskiem jest... nieetyczne. Zmiana danych była możliwa do 3 listopada - Regulamin pkt. VIII.4. Nie chcę się rozpisywać na temat odpowiedzialności, ale były przypadki śmiertelne na biegach (wszyscy chyba pamiętamy), a deklarację uczestnictwa podpisuje osoba odbierająca pakiet.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:27
- Życiówka w maratonie: 2:49:35
Hmm nieetyczne powiadasz? A etyczne jest sprzedawanie pakietu startowego bez numeru startowego w cenie 45zl skoro pełny pakiet jest w cenie 50zl? Dziwne, że pomiar czasu, atest trasy, obsługę na trasie, medal i posiłek na mecie oraz zabezpieczenie medyczne trasy wyceniasz na 5zl a koszulkę i stertę ulotek na 90% ceny pakietu.
- MEL.
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Papierek z chipem wyceniam na 5 zł. Na razie wszystko wskazuje na to, że nie skorzystam z niego (czekam na wynik badania w poradni onkologicznej), jak również z innych dobrodziejstw na trasie.
Gdyby ktoś kolekcjonował gadżety biegowe, to pakiet wystawiłam też tutaj taniej. Jeśli jednak pobiegnę, to dorzucę też medal z imprezy.
Gdyby ktoś kolekcjonował gadżety biegowe, to pakiet wystawiłam też tutaj taniej. Jeśli jednak pobiegnę, to dorzucę też medal z imprezy.