Berlin Marathon 25/09/2004
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
jak tam PAweł?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Maraton Pegow ???? Nie rozumiem.
PAweł chyba nie musi się rejestrować bo za swoją wierność ma dożywotnio zapewnioną rejestrację.
Ja się zarejestrowałem jakieś 2 miesiące temu. Tak - na wszelki wypadek. Jak będę w kiepskiej formie to nie pojadę. Pojadę jeśli będę miał szansę zmieścić się w pierwszej 200-setce.
PAweł chyba nie musi się rejestrować bo za swoją wierność ma dożywotnio zapewnioną rejestrację.
Ja się zarejestrowałem jakieś 2 miesiące temu. Tak - na wszelki wypadek. Jak będę w kiepskiej formie to nie pojadę. Pojadę jeśli będę miał szansę zmieścić się w pierwszej 200-setce.
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
no FREDZIO, chyba lekko przegiąłeś 
nigdy nie słyszałem, abyś się tak dobitnie wyrażał o swoich biegowych planach, a tu masz....200 fiu fiu
z kim ja foruje

nigdy nie słyszałem, abyś się tak dobitnie wyrażał o swoich biegowych planach, a tu masz....200 fiu fiu
z kim ja foruje
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
hmmm Fredzio wierzysz ,że polecisz na 2:41 ?
Hmmm.. w sumie zależy jak trenowałeś ale przecież zimy nie przerobiłeś...
Ale życzę powodzenia !!!
Hmmm.. w sumie zależy jak trenowałeś ale przecież zimy nie przerobiłeś...
Ale życzę powodzenia !!!
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
FREDZIO nie lubi się rozdrabniać..... po co biegać po 3 godziny i więcej..... za dużo męczarni
. Lepiej pobiec krócej i intensywniej.
FREDZIO ale słyszałem, że twój wynik się zdezaktalizuje jeżeli nie pobiegniesz w tym roku i trzeba Ci będzie doliczyć do rekordu jakeś 60 min
:)

FREDZIO ale słyszałem, że twój wynik się zdezaktalizuje jeżeli nie pobiegniesz w tym roku i trzeba Ci będzie doliczyć do rekordu jakeś 60 min

Ibex
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
200 miejsc to jak Arti dobrze sprawdził jest w okolicach 2:40. Zimy nie przetrenowałem.
Ale ja nie mówie, że ja pobiegne te 2:40 - mówie tylko tyle, że nie chce mi sie biec w wielkim tlumie ludzi - to nie jest wygodne jak się myśli o życiówce.
Jeśli będę widział, że biegam raczej na 2:55 to wybiorę jakiś luźniejszy maraton gdzie nie będe sie musiał przepychać przy punktach odżywania.
Ale poza tym - nie moge myśleć o 2:55 bo MacGor na 2:40 idzie - więc sami rozumiecie.
Ale ja nie mówie, że ja pobiegne te 2:40 - mówie tylko tyle, że nie chce mi sie biec w wielkim tlumie ludzi - to nie jest wygodne jak się myśli o życiówce.
Jeśli będę widział, że biegam raczej na 2:55 to wybiorę jakiś luźniejszy maraton gdzie nie będe sie musiał przepychać przy punktach odżywania.
Ale poza tym - nie moge myśleć o 2:55 bo MacGor na 2:40 idzie - więc sami rozumiecie.
-
- Zaprawiony W Bojach
startuje, startuję, spokojna głowa.
Maraton Pegow to znany klub sportowy spod Wrocławia, który otacza opieką wielu przyszłych olimpijczyków.
Nie lepiej było się nazwać Pegow Road Runners' Club?
(Edited by PAwel at 6:35 pm on April 14, 2004)
Maraton Pegow to znany klub sportowy spod Wrocławia, który otacza opieką wielu przyszłych olimpijczyków.
Nie lepiej było się nazwać Pegow Road Runners' Club?
(Edited by PAwel at 6:35 pm on April 14, 2004)
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Czy zgłoszenie można wysłać przez internet, bo nie mogę znaleźć formularza zgłoszeniowego.
biegowa recydywa
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Zgłoszenia obsługuje firma DAVENGO i trzeba się do niej zarejestrować podając adres mailowy wtedy prześlą hasło. I tam jest rejestracja i płacenie kartą. Ale to ze strony maratonu się przechodzi na rejestrację czyli wasnie na davengo.
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dzięki
biegowa recydywa
-
- Stary Wyga
PAwel, to nie jest odpowiedz na moje pytanie...
A co do nazwy klubu, to owszem planujemy za dwa lata zmiane nazwy - na IRONMAN Pegow!
Serio. Myslales, ze uciekniesz od rywalizacji z nami. Dokladalismy Warszawiakom w Davos, dolozymy i w innych dyscyplinach!
A co do nazwy klubu, to owszem planujemy za dwa lata zmiane nazwy - na IRONMAN Pegow!
Serio. Myslales, ze uciekniesz od rywalizacji z nami. Dokladalismy Warszawiakom w Davos, dolozymy i w innych dyscyplinach!

[b]G[/b]igan[b]T[/b]