16 PKO Maraton - Jaki czas?

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Sghjwo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52 min
Życiówka w maratonie: 4:15:12

Nieprzeczytany post

Dalaczam sie do gratulacji!!! Tak porownuje do siebie i widze ze moj marathon nie bedzie latwy ;(. Mam troszke gorsze warunki 190cm/97km, mniej trenowalem (4dni/tydzien), wiek... "pokolenie schodzace", zyciowki gorsze, jedynie wybiegan dlugich powyzej 20km mam sporo wiecej. Na razie celuje w 3:50, w niedziele biegne 3/4 marathon i zweryfikuje plan, do startu jeszcze 4 tygodnie :)
PKO
Widgetos
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Sghjwo pisze:Dalaczam sie do gratulacji!!! Tak porownuje do siebie i widze ze moj marathon nie bedzie latwy ;(. Mam troszke gorsze warunki 190cm/97km, mniej trenowalem (4dni/tydzien), wiek... "pokolenie schodzace", zyciowki gorsze, jedynie wybiegan dlugich powyzej 20km mam sporo wiecej. Na razie celuje w 3:50, w niedziele biegne 3/4 marathon i zweryfikuje plan, do startu jeszcze 4 tygodnie :)
Ja mam 34 lata, więc młody nie jestem. Co do Ciebie, wybiegania to chyba nie wszystko. Co prawda to nie jest jakieś kosmiczne tempo na te nasze czasy ale siły trochę też jednak musisz mieć żeby nie paść. Wydolnościowo sporo zapasu jeszcze miałem, czułem to. Tylko te skurcze mi przeszkadzały, no i oczywiście brak wiedzy. Chociaż w tym przypadku brak wiedzy i rozwaga raczej sprawiły że nie skończyłem się wcześniej z tymi bólami.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ