I Bieg Siemaszki: Kraków >>> Piekary k/Krakowa
- wlodek_cm
- Rozgrzewający Się

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
witam serdecznie...
start spod smoczej jamy lub jej najblizszego otoczenia... wciaz w trakcie załatwiania... natomiast piknik w piekarach juz prawie dopiety na ostatni guzik. bedziemy m. in. strzelac ze sredniowiecznej armatki... rzucac dzidami
i szatkować główki kapusty mieczami i toporami... "Makino" i "Andrusy" obiecali dać czadu...
pozdrawionko
w.m.
start spod smoczej jamy lub jej najblizszego otoczenia... wciaz w trakcie załatwiania... natomiast piknik w piekarach juz prawie dopiety na ostatni guzik. bedziemy m. in. strzelac ze sredniowiecznej armatki... rzucac dzidami
pozdrawionko
w.m.
Pozdrawiam i zapraszam na www.fund.pl :)
-
nartka2
- Dyskutant

- wlodek_cm
- Rozgrzewający Się

- Kontakt:
mozna zarejestrowac się na starcie cy w okolicy smoczej jamy.... zachęcam jednak przez serwis www.maratonypolskie.pl rzeczy można oddać na starcie i odebrac na mecie w piekarach..... ponadto, zmierzono dokładnie dystans.... jest tego 12km i około 800 metrów. ponieważ ostatni kilometr jest pod górkę, organizator zrezygnował z "naciągania" trasy do 15km.... jest to i tak zasadniczo bieg raczej rekreacyjny więc nie ma co zarzynać uczestników już za pierwszym razem....
pozdrawiam!
w.m.
pozdrawiam!
w.m.
Pozdrawiam i zapraszam na www.fund.pl :)
-
wlodek cm
Doa wszystkich, którzy wybierają się na bieg własnym środkiem transportu:
+++++ jednym z rozwiązań jest dojazd na metę do Piekar k/Krakowa i dojazd mini-busem pod Wawel. Odjazdy busów w niedzielę z Piekar: 6:05, 6:41, 8:13, 8:30, 8:41..... busy zatrzymują się niedaleko domu handlowego Jubilat, skąd na start Biegu jest parę kroków...
do zobaczenia
w.m.
+++++ jednym z rozwiązań jest dojazd na metę do Piekar k/Krakowa i dojazd mini-busem pod Wawel. Odjazdy busów w niedzielę z Piekar: 6:05, 6:41, 8:13, 8:30, 8:41..... busy zatrzymują się niedaleko domu handlowego Jubilat, skąd na start Biegu jest parę kroków...
do zobaczenia
w.m.
-
wlodek cm
mamy busa, który po południu bedzie kursował do krakowa....... ewentualnie zrobią to miejscowi przewoźnicy na nasz koszt...
wm
wm
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach

Skoro nikt sie nie odzywa, to ja sie wychyle i bardzo pochwale
Jedyny bardzo mały minusik to czekanie na depozyt.
I jeszcze taka uwaga, ale to nie zarzut, a raczej podpowiedź na przyszły rok. Niech to bedzie pełne 15 km. Wystarczy mała agrafka na bulwarach.
I jeszcze taka uwaga, ale to nie zarzut, a raczej podpowiedź na przyszły rok. Niech to bedzie pełne 15 km. Wystarczy mała agrafka na bulwarach.
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach

I jeszcze jedno - czy ktoś wie coś w temacie wyników?
Bo bardzo byłbym na siebie zły, gdyby sie okazało, że ktoś z młodzieży wyprzedzającej mnie na ostatnim podbiegu był jednak z mojej kategorii i sprzątnął mi sprzed nosa "Sekrety klasztornych kuchni"
A podbieg niczego sobie, idealna zaprawa przed mostami na Cracovia Maraton. No i pogoda też jak ta tradycyjna na CM. Czółko do dzisiaj pamięta
(Edited by krzycho at 11:17 am on May 5, 2004)
Bo bardzo byłbym na siebie zły, gdyby sie okazało, że ktoś z młodzieży wyprzedzającej mnie na ostatnim podbiegu był jednak z mojej kategorii i sprzątnął mi sprzed nosa "Sekrety klasztornych kuchni"
A podbieg niczego sobie, idealna zaprawa przed mostami na Cracovia Maraton. No i pogoda też jak ta tradycyjna na CM. Czółko do dzisiaj pamięta
(Edited by krzycho at 11:17 am on May 5, 2004)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k