Przedział cenowy to max 300-350 (im mniej tym lepiej), rozmiar 43. Kolor... mogą być nawet różowe i w misie nie ma to dla mnie najmniejszego znaczenia. Jak coś pominąłem to napisać a dopiszę.
@down
Ironia przemawia przez ciebie

wynika to zapewne z tego, że w lesie biegasz po mniej równym i stabilnym podłożu. buty na to szczególnie nie pomogą, a jedynie ćwiczenia i rozsądne zwiększanie kilometrażu w takim terenie.krakow2000 pisze:biegając przez las szybko kostka lewa zaczyna mnie boleć (właśnie na niej jest lekka suspinacja) gdzie biegając po asfalcie nie mam praktycznie problemów.
szukasz butów z membraną? można takie kupić, ale pamiętaj, że są mniej przewiewne (co odczuwać możesz latem) oraz i tak nie zabezpieczają przed dostaniem się wody od góry.krakow2000 pisze:te buty nie bardzo się nadają nie wspominając iż pierwsza lepsza kałuża i już mokro w bucie a w zimie nie bardzo moje stawy to lubią
nie ma czegoś takiego jak grube kości. ale rozumiem, że chciałeś napisać, że jesteś gruby.krakow2000 pisze:grube kości przez co moje stawy pracują mocniej i odczuwają zmianę pogody