krzysztof jot pisze:bar72 pisze:GPS Chipset Type M5 software version 3.00
Change History
mam jedno pytanie które mnie nurtuje od pewnego czasu jak tu zaglądam -
po cholerę i w jakim celu i dla kogo dajesz tu te informacje o aktualizacjach?.
Jeszcze rozumiałbym, gdybyś zadał sobie trud i przetłumaczył tekst na polski.
Ale tak ? Komu i po co?
Bo każdy co ma zegarek - ma informacje o aktualizacji po każdej synchronizacji .
Kto nie ma zegarka - wali go ta informacja.
Z kolei informacje o aktualizacjach "beta" są bezsensowne - bo jak dla speców co sami zainstalują - to oni i tak znają to ze źródła, jak dla laików - to ani tego nie rozumieją, ani nie zainstalują. Mało tego, jak ktoś niezorientowany to zassie i zainstaluje - robisz mu kuku. Bo jak nieopatrznie zainstaluje, a nie siedzi w temacie to jest udupiony - bo z bety zegarek nie widzi później oficjalnych aktualizacji. Albo trzeba wrócić do poprzedniej oficjalnej żeby zassał sam kolejną, albo też instalować samemu ręcznie. A tego już Ci się nie chce napisać - bo najłatwiej jednak zrobić "kopiuj-wklej". I tyle. Wiec w jakim to celu i dla kogo?
A dla mnie te informacje są bardzo przydatne. Jest to pierwsze źródło informacji o aktualizacjach, na które trafiam. Kto nie ma zegarka, a wchodzi na tę stronę, pewnie zastanawia się nad jego kupnem. Mi te informacje przed kupnem dużo dawały. Chociażby poczucie, że soft jest cały czas rozwijany, udoskonalany i wiedziałem co jest zmieniane. Co do aktualizacji beta, to wierz mi, nie tylko spece je instalują. To nie jest fizyka jądrowa i każda osoba, która trochę o tym poczyta, bez problemu przejdzie przez proces.
A co do angielskiego to jeśli ktoś ma problem ze zrozumieniem tekstu wystarczy wrzucić w jakiś translator online i sens się zakuma, to nie są trudne słowa.
Także bar72 nie zaprzestawaj wrzucania tych info po jednym negatywnym wpisie. Ja korzystam i pewnie jest więcej takich, a kto nie potrzebuje, po prostu może zignorować i nie czytać.