PRAGA 2004 - chętni

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
madmax1
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Siemka Biegacze!
W celu potanienia kosztów, poszukujemy 1-2 dodatkowe osoby na wyjazd na maraton do Pragi (23 maja 2004). Wyjazd zakłada nocleg z soboty na niedzielę. Wyjazd w sobote b. wcześnie rano aby jeszcze pozwiedzać Pragę tudzież skorzystać z imprez towarzyszących maratonowi.
Info: www.pim.cz.
Opłata startowa 35 EUR
Jesteśmy z Poznania. Zatem w rachubę wchodzą osoby z okolic lub będące na trasie przejazdu.
Przy okazji: czy ktoś ma namiary na jakieś tanie noclegi w Pradze - w miarę blisko startu.
Chętnych proszę o info na mejla: maciej.k@tex.pl
PKO
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kumpel szuka na stronce numer konta na jakie przelać wpisowe... wie ktoś coś? ;-) THX
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
Awatar użytkownika
madmax1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

a ty się arti nie wybierasz? czy idziesz w dębno a potem regenerujesz siły na berlin? może się jednak z nami zabierzesz. taki mały terning zamiast ciągłego biegania wokół malty?
konto: Bank transfer should be made to the account of the Prague International Marathon at ČSOB, as Masarykovo nábřeží 2/2014, 120 00 Prague 2, Czech Republic. Account number : EUR 179205670, Bank code 0300, Swift code: CEKOCZPP.
Awatar użytkownika
hogart
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No proszę, też jedziemy do Pragi z Poznania. Mamy transport, mamy hotel ( niestety daleko od centrum :(   )ale niestety nie wiem jak dokonać płatności. Przy rejestracji cały czas pojawia się opłata 65 Euro zamiast 35. Może jakiś HELP ? Będę wdzięczny !!   Pozdrowienia i do zobaczenia w Pradze ( albo wcześniej we Wrocku :)  .
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Madmax1 i hogart. Serdecznie zapraszam na wspólne bieganie z MANIAC-ami ;-)
Dzięki za zaproszenie do wyjazdu do Pragi.
Powodów jest kilka dlaczego nie jadę ( a mam bardzo miłe wspomnienia z maratonu w Pradze)
- biegam w Dębnie
- w okresie maratonu w Pradze będę biegł w biegu na 10km gdzie jest klasyfikacja zespołowa !!! ;-)
- tydzień później biegnę w biegu 24 godzinnym i muszę mieć dużo sił a przede wszystkim głodu do biegania ;-)
A do Berlina też mam zamiar się wybrać ;-)
Powodzenia chłopaki !
Awatar użytkownika
hogart
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dzięki Arti za zaproszenie. Prawdę mówiąc to widzę Was bardzo często nad Maltą. W Trzemesznie też się spotkaliśmy - gratuluję wyniku ! Generalnie biegamy w grupie nad Rusałką i tak  już pewnie zostanie. Dzięki i pozdrawiam i powodzenia.
Awatar użytkownika
madmax1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

sie ma hogart
nie dokonywaliśmy jeszcze opłaty startowej ani nie mamy hotelu. szczerze mówiąc, organizacyjnie jestesmy jeszcze w powijakach. bardziej pracujemy nad bieganiem, aczkolwiek w tym tygodniu chcemy zamknąć sprawę noclegu. co do opłaty spróbuj zamejlować do organizatora. ja ich pytałem o coś i bez problemu odpowiadali (jakbyś się dowiedział czegoś istotnego daj cynk; rozumiem że chcesz płacić za pomocą karty? ja jakoś nie mam zaufania). myślę że możemy w pradze sie jakoś spiknąc - ale to jeszcze się skontaktujemy.
arti! wiedziałem chłopie ze coś duzego kombinujesz. bieg 24 godzinny! podziwiam, podziwiam. ja jeszcze zapędów w tym kierunku nie mam. bardziej myślami wybiegam w kierunku triatlonu. gdzie taki bieg się odbywa, ze przez ciekawość zapytam??
pozdr
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

W Zamościu - daaaleko. Dla mnie będzie to wielka przygoda , sprawdzenie ile tak naprawdę dam radę przebiec. Marzę o wyniku w granicach 160km ale nie wiem czy dam radę...towielka niewiadoma. Biegi takie odbywają się w Polsce mniej więcej co 4 lata.
Wynik minimum chciałbym przebiec 140km.
Awatar użytkownika
madmax1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

fakt. trochę daleko ale do pragi tez nie jest blisko hehe ...
koniecznie opisz doświadczenia jak to było. chociaż na stronach kbmaniaca
Awatar użytkownika
hogart
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Madmax 1 , zgłoszenie i opłatę postanowiliśmy załatwić za pośrednictwem biura w Pile ( oficjalny przedstawiciel ). W tym przypadku kosztuje to 190 zł od osoby.  Można również wykupić pakiet za 410 zł z noclegiem i przejazdem z Wrocka. Nas noclegi kosztowały ok 80 zł za noc , za osobę. Co do kart i płatności to nie mam złych doświadczeń ( oczywiście płacę tylko w przypadku pewnych stron z przekierowaniem na e-card itp ) . Pozdrawiam
Awatar użytkownika
madmax1
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

oferta wciąż aktualna. nadal poszukujemy chętnych do podróży
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ