brujeria pisze:Wskaż proszę gdzie pisałem, że nie można solić ziemniaków? Ochłoń i wskaż. A jak nie, to przeproś.
Mylnie założyłem, że skoro się solidaryzujesz z piszącymi o zakazie solenia i ich bronisz, to podzielasz ich opinię, choć to wydawało by się najbardziej logiczne. Chciałbym tu zacytować te wszystkie wypowiedzi, ale niestety jest za późno rano, żebym miał na to czas.
brujeria pisze:Oczekuję po prostu rzetelności w dyskusji, stąd włączyłem się, że wkleiłeś ostatni fragment przepisu , który odnosiłeś się tylko do produktów nie wymienionych wcześniej, a tam była cała lista.
Już przecież tłumaczyłem, co i w jakim celu wkleiłem. Podkreśliłem Ci nawet kluczowe wyrazy. Prościej się już chyba nie da.
brujeria pisze:Po czym zarzucałeś oponentom analfabetyzm, bo nie czytają Twojej fragmentarycznej wklejki.
Po pierwsze, to nie jest żadna "fragmentaryczna wklejka", tylko cytat z rozporządzenia dotyczący dokładnie tego, o czym tu mowa. Podając źródło i konkretne miejsca Rozporządzenia, w których można to znaleźć, spełniłem wszystkie standardy dotyczące cytowania i każdy siedząc przed komputerem może dotrzeć do źródła w 20 sekund. Nie rozumiem więc, dlaczego ktoś to nazywa "fragmentaryczną wklejką". Problem nie polega na tym, że ktoś mojego wpisu nie przeczytał. Problem polega na tym, że nie zapoznał się z Rozporządzeniem, które krytykuje na podstawie plotek i zakłamań, nie zadając sobie trudu zapoznania się za źródłem nawet w sytuacji, gdy ma podane jak na tacy dwa kluczowe zdania. Twierdzę, że tworzenie sobie własnej, fałszywej wizji świata, ze względu na brak umiejętności dotarcia do źródeł, lub zrozumienia ich treści, jest w dzisiejszych czasach funkcjonalnym analfabetyzmem i nie zamierzam się z takiego przekonania tłumaczyć.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas