Polar M400 okazje na allegro

historikus
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć
Rozglądam się za nowym zegarkiem, stary kończy już swój żywot. Wybór padł na polar M400. Zerknąłem na allegro a tam wysyp dziwnych ofert od rozmaitych lombardów itp. W sprzedaży po sporo niższej niż oficjalna cenie niby nowe zegarki. Na zdjęciach widać całe piramidki poukładanych firmowych pudełek.Oczywiście bez gwarancji.
Kupował może ktoś?
To oryginały czy Chińczycy zaczęli podrabiać polara?
A może gdzieś w drodze z centrum dystrybucyjnego zaginął kontener?
Może była jakaś wadliwa partia tych zegarków, która została wycofana z oficjalnej dystrybucji a teraz ktoś próbuje ją wprowadzić do obrotu szukając naiwnych?
Ja osobiście świadomie zrezygnował bym z gwarancji i kupił sprzęt bez niej pod warunkiem, że jest oryginalny i pochodzi z legalnego źródła.
PKO
Awatar użytkownika
spens
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:35
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Biorąc pod uwagę, że obecne zegarki czy to Garmina czy Polara są wypuszczane do obrotu z różnymi wadami to nie ryzykowałbym kupna zegarka bez gwarancji.
Facebook / Endomondo / Garmin Connect

PB:
5k - 20:43 (parkrun Rumia, Rumi 02.2018)
10k - 41:48 (Bieg Urodzinowy, Gdynia 02.2018)
HM - 1:38:26 (Onico Gdynia Półmaraton, Gdynia 03.2017)
M - 3:39:35 (40. Maraton Warszawski, Warszawa 09.2018)
PIRAT
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Jak wyżej...sporo zegarków ma wady które po zgłoszeniu do serwisu wymieniane są na nowe :)
Awatar użytkownika
Szybki90
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Również nie polecam miałem przyjemność aukcji za 430 zl na kup teraz zegarek POLAR M400 do kupienia lecz bez GW , nagle sprzedający mówi jak spytałem a jak mi się coś stanie to w dupie będę i kasa poszła się je*** to mówi ,że da mi 1 miesiąc GW gdzie normalnie jest 24 m-ce od producenta POLARA. Dziwne w tym wszystkim ,że to nowy zegarek zapakowany/zaplombowany jaja no nie. Ja mówię miesiąc to śmiech na sali błędy wyjdą albo od razu albo z pół roku to mówi ,że no niech stracę dam 2 miesiące GW to podziękowałem i gościa wyśmiałem. NIE POLECAM NA ALL KUPOWAĆ TAKICH RZECZY. P.S w sklepie x-kom.pl kupiłem za 470 zł nowy z 2 letnią GW z zadowoleniem a nie martwieniem się.
NEVER GIVE UP
harlan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:27
Życiówka w maratonie: 2:49:35

Nieprzeczytany post

Dokładnie, lepiej dołożyć i mieć 2 lata spokoju w razie czego. Głupie złącze USB Ci padnie i masz problem. To tak jak w tej popularnej niegdyś reklamie, że zaoszczędziłeś kilkadziesiąt złotych. A ile z tego trafiło na konto? :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ