A ja ciast nie piekę. Nie umiem, nie chce mi się a poza tym przy moich tendencjach do minimalizmu przepis typu "6 jajek kostka masła" - odpada, od razu myślę, za ile posiłków takie ciasto by mi wystarczyło ...

.
No, ale u kogoś, to ciasto zjem

.
Robię za to ostatnio ciągle zupy z dyni, ale o przepis mnie nie pytajcie, bo moja zupa z dyni polega na wrzuceniu do garnka wszystkich warzyw, jakie mam pod ręką, z dynią i papryką w roli głównej

. Czasem dodam trochę koncentratu, a czasem surowe pomidory, dużo ziół, i ostrą paprykę. Posypię startym ostrym serem. I mam obiad na pół tygodnia

.
Ania_102, cieszę się, że kupiłaś buty!
Tak się zastanawiałam nawet, czy biegniecie z Ma_tiką jutro, pamiętam, że startowałyście już wcześniej na piątkę. Ja też się zastanawiałam, ale w końcu nie zapisałam się, jakoś w niedziele przywykłam do biegania po lesie, a na starty też nie mam ciśnienia ...
Ma_tika, ja też wybieram się jeszcze w Tatry, ale nie nastawiam się na żaden termin - pojadę spontanicznie, jak będą dobre warunki.
Powodzenie jutro, dziewczyny - Ania, tak szalejesz ostatnio, że stawiam na złamanie 22 min.

A jeszcze nowe buty, to w ogóle

.
ASK, zdrowia. Widzisz, od dawna Tobie sygnalizujemy, że przyczyną Twoich problemów zdrowotnych jest stres i trochę może nie radzenie sobie z tym stresem. Joga jest ok, ale musisz zmienić w ogóle sposób myślenia i życiową filozofię na taki
slow life 
.