Bank of America Chicago Marathon

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
piotrek0424
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 47:55
Życiówka w maratonie: 4:08:55

Nieprzeczytany post

dostalem dzis potwierdzenie spotkanie w konsulacie odbedzie sie w niedziele o 5 popoludniu, macie pomysl jak zebrac wieksza ilosc osob? Jezeli ktos z was uzywa fb to zapraszam do wydarzenia https://www.facebook.com/events/877543405656705/ :hej:
5km-22:59
10km-48:50
HM-1:47:54
M-4:08:55
PKO
rufuz

Nieprzeczytany post

no przez ostatnie pare dni nie mogłem dodawać wpisow :bum: Tzn. po zalogowaniu i "powrocie na strone" moj nick zostawał automatycznie wylogowywany. Ale jest OK :ble:
A co ze szczegółami tego spotkania. Bp rozumiem, ze pt tak z ulicy nie wejdę chyba do konsulatu.
rufuz

Nieprzeczytany post

to zostaly juz dwa tygodnie. Jak ida ostatnie przygotowania ? Jak kontuzje ?
W niedziele wypada mi 30-tka czyli jakies 32km 18km I zakres + 12km II zakres.
W ten weekend przedsmak w Berlinie.
EwaZ
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam!
Jadę na maraton do Chicago, chciałabym przy okazji pojechać i obejrzeć wodospady Niagara. Czy ktoś może wybrał by się również na taką wycieczkę?
Będę w Chicago od 03-10-2015
EZ
rufuz

Nieprzeczytany post

no szkoda bo ja jade w druga strone na poludnie.
piotrek0424
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

numery startowe przyznane, wlasnie dostalem informacje z numerem i programem. Noga nadal nie jest taka jak powinna coz nie ma stresu nie ma cisnienia poprostu wystartowac i zobaczyc co sie bedzie dzialo
zMadzia
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 57
Życiówka w maratonie: 4,28

Nieprzeczytany post

Z ciekawością oczekuję numeru startowego, może lada dzień i ja się doczekam ;)
Jaką pogodę przewidujecie na 11.10 ? :)
rufuz

Nieprzeczytany post

ja nie dostalem jeszcze numeru. Wczoraj mialem ostatni "wycisk" 33km w I zakres + II zakres.
piotrek0424
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

zMadzia pisze: Jaką pogodę przewidujecie na 11.10 ? :)
z pogoda to w Chicago to loteria, rok temu bylo idealnie okolo 10C ale pamietam maraton gdzie padal snieg jak i byl tez przerwany maraton ze wzgledu na upal i wilgotnosc powietrza. Patrzac na pogode 14 dniowa to ma byc 7C w nocy i 15 w dzien wiec idealnie
EwaZ
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Też wybiorę się na spotkanie u Konsula. Może jakoś spotkamy się na EXPO przy odbiorze nr startowych. Ja wybieram się w piątek.
EwaZ
zMadzia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Taki len mnie dopadł, ze aż sama jestem na siebie zła. Nie chce mi sie biegać, jak juz wyjdę to na krótki kilometraz, aż sie boje co to bedzie :smutek:
Apropo numerów, czy ktoś z Polski juz otrzymał?

Piotrek0424 czy z numerem dostałeś info co wsiąść z sobą na odbiór pakietów?
rufuz

Nieprzeczytany post

Ja nie dostalem jeszcze numeru startowego.
wiadomo co i jak ze spotkaniem w konsulacie ?
ja najbardziej obawiam sie zmeczenia po podrozy. Mam lot KLM-em z dwiema przesiadkami: w Amsterdamie a potem w Detroit. Cale szczescie, ze jakby wyszlo jakies opoznienie z Amsterdamu do Detroit to potem z Detroit do Chicago sa loty " co chwile".
Natomiast powrot mam Air France z Atlanty do Paryza. Szkoda, ze nie lataja juz Concordy przez Atlantyk bo wtedy byloby to ok 3h i po locie a tak 8-9 h :hahaha: :hahaha:
Byle byla dobra pogoda bo jak zwykle chce isc na taras widokowy na 103 pietrze Wills Tower :ble: Przyznaje szczerze, ze za pierwszym razem nie wszedlem od razu na szklana podloge tarasu :hahaha:
piotrek0424
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

zMadzia pisze:
Piotrek0424 czy z numerem dostałeś info co wsiąść z sobą na odbiór pakietów?
napisane w ksiazeczce ze trzeba miec packet pick-up tickiet lub pokazac go w telefonie albo wydrukowac go, do odbioru photo ID czyli wystarczy karta rowerowa :hej: ale wezcie paszporty na wszelki wypadek jak by jakas czarna upierdliwa sie znalazla. Budynek w ktorym bedzie Expo jest ogromny osttano od parkingu korytazami schodami zeszlo jakies 10 minut zeby dojsc do drzwi expo, przy wejsciu na sale expo dajecie paszport i pokazujecie ten bilet na odbior i tam robia wam zdjecie i kieruja do odpowiedniego okienka na przeciwko tam juz maja wasz numer i po zrobionym zdjeciu was rozpoznaja. pozniej odbior koszulki oczywiscie na drugim koncu expo po to zeby przejsc przez wszystkie stanowiska sprzedazy.
rufuz pisze: wiadomo co i jak ze spotkaniem w konsulacie ?
tak jak kiedys napisalem spotkanie o 5 w konsulacie, ktory jest blisko trasy maratonu na lake shore drive
zMadzia
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

piotrek0424 pisze:napisane w ksiazeczce ze trzeba miec packet pick-up tickiet lub pokazac go w telefonie albo wydrukowac go, do odbioru photo ID czyli wystarczy karta rowerowa :hej
packet pick-up tickiet przychodzi od nich meilem wraz z numerem ?
Swoją droga-przez jaki czas nadają numery,u mnie ciagle cisza....
rufuz

Nieprzeczytany post

Tydzien do biegu i nie ma numeru. Ja wyslalem maila z zapytaniem o numer startowy. Choc z tego co widac moze takie sa procedury w tym roku.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ