Komentarz do artykułu Kto słucha muzyki w trakcie biegania? Wyniki ankiety.
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ja w inną stronę, ostatnio na półmaratonie zielonogórskim młoda dziewczyna przechodzaca przez jezdnie z słuchawkami na uszach byla tak w innym swiecie ze wlazla prosto w biegnacych ,jeden z zawodnikow wpadl na barierę odgradzającą.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
To tez jest mało znane, ze słuchawki są w ruchu drogowym tez zabronione. Tez dla pieszych.
- loko
- Zaprawiony W Bojach
bardzo niebezpieczne, biegający w słuchawkach wykonują nieprzewidziane manewry bez sygnalizacji świetlnej anie dziwiękowej!!!
są zagrożeniem dla ruchy biegowego na wąskich ściezkach!
No i tracą przyjemność ze słuchania bicia serca, świergotu ptaków, warczenia silników i szumu lasu )))0
są zagrożeniem dla ruchy biegowego na wąskich ściezkach!
No i tracą przyjemność ze słuchania bicia serca, świergotu ptaków, warczenia silników i szumu lasu )))0
Tomek Domżalski
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
- Marc.Slonik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 44:12
- Życiówka w maratonie: 3:23:55
- Kontakt:
Kiedyś w ogóle nie potrafiłem biegać bez muzyki, słuchałem w czasie treningów i na zawodach. Na te ostatnie układałem sobie specjalną "bojową" playlistę, ale jakoś samo mi przeszło. Jak trenuję to nadal ze słuchawkami na uszach, ale prawie nigdy nie płynie z nich muzyka - raczej podcast'y. Wyjmuję słuchawki z uszu kiedy biegam szybciej (np. przebiezki) bo wtedy potrzebuję się skupić. Na zawody nie zabieram słuchawek bo zorientowałem się, że sporo tracę z atmosfery tychże.
Mój blog na forum: 2016 trzy maratony w tym dwa naprawdę
Komentarze do bloga
Endomondo: https://www.endomondo.com/profile/14642690
Komentarze do bloga
Endomondo: https://www.endomondo.com/profile/14642690
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Mogłem strzelać w ciemno kto będzie marudził.WojtekM pisze:strasznie kiepska ta infografika pod względem zawartości i mydląca oczy. TOM TOM ją robił?
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
bo, że dałeś dez-infografikę, i że ktoś będzie marudził, to wiedziałeś, no nie? i zdziwiony nie jesteś, no nie? to była tylko kwestia czasu, no nie?
to po co dajesz szajs na stronę i czekasz, żeby ktoś marudził?
z tej dez-infografiki wynika, że wszyscy generalnie biegają z muzyką. a jak ktoś nie biega, to albo nie ma sprzętu odpowiedniego, albo jest stary. a co wynika z Twojego badania Adam? po kiego .... je więc robiłeś?
to po co dajesz szajs na stronę i czekasz, żeby ktoś marudził?
z tej dez-infografiki wynika, że wszyscy generalnie biegają z muzyką. a jak ktoś nie biega, to albo nie ma sprzętu odpowiedniego, albo jest stary. a co wynika z Twojego badania Adam? po kiego .... je więc robiłeś?
Go Hard Or Go Home
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Chciałbym Cie kiedys spotkac i zorientowac się czy w realu też taki jesteś czy tylko w internecie. Dobrego wieczoru.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No taki empatyczny, otwarty, przyjazny, będący odwrotnością malkontenta, nastawiony pozytywnie.
Czasami poprostu niektórzy w realu są zupełnie inni niż przez internet i akurat szczególnie w Twoim przypadku chciałbym się przekonac o tym jak jest w rzeczywistości.
Czasami poprostu niektórzy w realu są zupełnie inni niż przez internet i akurat szczególnie w Twoim przypadku chciałbym się przekonac o tym jak jest w rzeczywistości.
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
w realu też jestem otwarty, przyjazny i nastawiony pozytywnie, ale też krytyczny. nie będziesz więc bardzo zaskoczony w chwili spotkania.
jeżeli będziesz na Śląsku, w pobliżu Bytomia, szczerze zapraszam. daj znać z wyprzedzeniem.
jeżeli będziesz na Śląsku, w pobliżu Bytomia, szczerze zapraszam. daj znać z wyprzedzeniem.
Go Hard Or Go Home