Półmaraton Krakowski "Z Dystansem do Wiosny"
- byku
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
>>> Podziękowanie <<<
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
są gdzieś jakieś foty, oprócz strony klubowej?
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
komunikat techniczny;)
W imieniu organizatorów Biegu Marzanny serdecznie zapraszam wszystkich uczestników biegu na spotkanie KKB Dystans w najbliższy wtorek (6 kwietnia, godz. 18) do hotelu Atrium (ul. Krzywa 7).
W programie ogłoszenie komunikatu końcowego, wręczenie nagród zwycięzcom, wręczenie dyplomów zwycięzcom kategorii, rozdanie zainteresowanym CD ze zdjęciami z biegu oraz brakujących medali.
Osobom nieobecnym na spotkaniu nagrody, dyplomy płytki i medale wyślemy pocztą.
(Edited by krzycho at 2:44 pm on April 1, 2004)
W imieniu organizatorów Biegu Marzanny serdecznie zapraszam wszystkich uczestników biegu na spotkanie KKB Dystans w najbliższy wtorek (6 kwietnia, godz. 18) do hotelu Atrium (ul. Krzywa 7).
W programie ogłoszenie komunikatu końcowego, wręczenie nagród zwycięzcom, wręczenie dyplomów zwycięzcom kategorii, rozdanie zainteresowanym CD ze zdjęciami z biegu oraz brakujących medali.
Osobom nieobecnym na spotkaniu nagrody, dyplomy płytki i medale wyślemy pocztą.
(Edited by krzycho at 2:44 pm on April 1, 2004)
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- byku
- Zaprawiony W Bojach
>>>Komunikat końcowy<<<
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- DjArtur
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Dla mnie organizacja byłą beznadziejna!! Zabraklo jedzenia medali. Wogłe zamiat rozdać nagrody na miejscu zrobić normalne zakonczenie to bawią sięw rozsyłąnie! PO za tym miały bytć dosłane medle a niestety sie nie pojawi do tej pory!! Trasa jak trasa przynajmnie bezpiecznie było! Natomias wsyztsko beznajdziejeni zorganizowane! I nikou bym tego biegu nie polecił. Zoabczymy czy chociaz medale po rozsyłaja!!
Może na przyszłosć poleszy sie organizacja ale szkoda słow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może na przyszłosć poleszy sie organizacja ale szkoda słow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[b]DeeJay- Artur[/b][b]GG: 1267513[/b]
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Zbliza sie okres wzmozonych przygotowan organizacyjnych do II Polmaratonu Marzanny /20.III.2005/
Jestesmy swiadomi bledow i niedociagniec w I Polmaratonie Marzanny.
Mysle, ze jak na debiut organizacyjny, nie bylo az tak tragicznie jak opisuje to DjArtur.
Medale zostaly przekazane na imprezach biegowych w kraju, badz rozeslane poczta.Lista osob ,ktore nie otrzymala medali nie byla kompletna .
Jezeli ktos nie otrzymal /medalu,plytki CD / prosze o info z pelnym adresem/ na biegmarzanny@op.pl
Informacje na temat II Polmaratonu Marzanny wkrotce.
W imieniu komitetu organizacyjnego Stanislaw Byczek
Jestesmy swiadomi bledow i niedociagniec w I Polmaratonie Marzanny.
Mysle, ze jak na debiut organizacyjny, nie bylo az tak tragicznie jak opisuje to DjArtur.
Medale zostaly przekazane na imprezach biegowych w kraju, badz rozeslane poczta.Lista osob ,ktore nie otrzymala medali nie byla kompletna .
Jezeli ktos nie otrzymal /medalu,plytki CD / prosze o info z pelnym adresem/ na biegmarzanny@op.pl
Informacje na temat II Polmaratonu Marzanny wkrotce.
W imieniu komitetu organizacyjnego Stanislaw Byczek
-
- Dyskutant
Na wyżere to się jedzie do mleczaka -polecam bar na Skarpie.,nie da się przejeść 20zł.Jak ktoś bardzo chce,to mu swój medal i kukiełkę odstąpie.Ciekawe gdzie jest półmaraton z trasą zmierzoną z dokładnościa 0,5m.Czasami jestem na biegu gdzie biuro zawodów organizuje się na 15 minut przed startem,albo start zostaje przyspieszony o pół godziny.Traktuje to jako zabawę,a raczej nie grzeje ogonów.NIE GDERAĆ !!!.
bania
- arturro
- Stary Wyga
Quote: from Kazim on 9:12 pm on Mar. 21, 2004
Organizacyjnie jak na mój pirwszy bieg i tak było super. Natomiast gdy mój rozmiękły numerek zwiało (nie dostałem folii) pomyślałem no pięknie zaraz mnie Arturo dołapie i powie chłopie nie zapłaciłeś biegniesz i jeszcze oczekujesz medalu![]()
pozdrawiam