Komentarz do artykułu Badwater 2015. Czy to upadek mitu Człowieka z Żelaza?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Zoltra - zostały adoptowane i trzymane w blokach , jadły "świetną" karmę z worka ...a na weekendy jak właścicielom się przypomniało szli na spacer wśród zgliszczy lub do fryzjera?
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
poczytuję ten biegowy (sic!) wątek bo mam nadzieję że w końcu ktoś kogoś porówna w nim do nazistów.
i widzę że to już chyba niedługo, skoro aktualnie na tapecie jest powstanie warszawskie...
i widzę że to już chyba niedługo, skoro aktualnie na tapecie jest powstanie warszawskie...
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
-
- Wyga
f.lamer pisze:poczytuję ten biegowy (sic!) wątek bo mam nadzieję że w końcu ktoś kogoś porówna w nim do nazistów.
masz rację - bardzo to jest eklektyczny wątek: psy, bieganie, wojna....troszkę mi jeszcze romansu brakuje ale może się rozwinie
ile by jednak tej piany nie bić to i tak zostawianie psa w upale jest naganne...wystarczyło zadzwonić do schroniska
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: żenująca
Od razu widać, jakby to ujął klasyk, że my jesteśmy tu gdzie wtedy, ty tam gdzie wtedy stali naziści, skoro obojętny ci jest los psów i kotówf.lamer pisze:poczytuję ten biegowy (sic!) wątek bo mam nadzieję że w końcu ktoś kogoś porówna w nim do nazistów.
ps. f.lamer zadowolony?
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
Częściowo się z tobą zgadzam ale tylko częściowo. Otóż faktycznie ten wątek jest jak Polska... bo podobnie jak Polska znajduje się na drodze stałego rozwojuWojtekM pisze:ten wątek, tak jak i Polska, jest w ruinie :D
- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
eeee, ruina i zgliszcza
Go Hard Or Go Home
-
- Zaprawiony W Bojach
Gdzie brakuje romansu? Przecież suka była w ciąży. Wyraźnie też widać, że nie zyskało to akceptacji jej rodziny.DorkaG pisze:masz rację - bardzo to jest eklektyczny wątek: psy, bieganie, wojna....troszkę mi jeszcze romansu brakuje ale może się rozwinie
Mało? To pragnę zwrócić uwagę, że niektórzy obrońcy praw zwierząt Kuryłę obwiniają za to, że suka zaszła w ciążę. To co on miał robić? Zabraniać jej? Dlaczego o.p.z. nie biorą pod uwagę uczuć suki? Przecież jest pełnoletnia.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
-
- Zaprawiony W Bojach
Suka zaciążyła jak Kuryło był na wczasach 2 miesięcznych w Stanach nie tak dawno Aż strach pomyśleć co zrobi z córką (jeśli ma) jak zaciąży, a on wróci po jakiejś kolejnej wielomiesięcznej eskapadzie. Też będzie zdziwienie jak to się stało...
-
- Wyga
Kangoor5 pisze:Gdzie brakuje romansu? Przecież suka była w ciąży. Wyraźnie też widać, że nie zyskało to akceptacji jej rodziny.DorkaG pisze:masz rację - bardzo to jest eklektyczny wątek: psy, bieganie, wojna....troszkę mi jeszcze romansu brakuje ale może się rozwinie
Mało? To pragnę zwrócić uwagę, że niektórzy obrońcy praw zwierząt Kuryłę obwiniają za to, że suka zaszła w ciążę. To co on miał robić? Zabraniać jej? Dlaczego o.p.z. nie biorą pod uwagę uczuć suki? Przecież jest pełnoletnia.
masz rację, jest romans i to tragiczny...
- zoltar7
- Zaprawiony W Bojach
To pewnie sprawka Listonosza!bosak pisze:Suka zaciążyła jak Kuryło był na wczasach 2 miesięcznych w Stanach nie tak dawno
- darwoz
- Wyga
- Kontakt:
No i masz manto od obu Kuryło .zoltar7 pisze:To pewnie sprawka Listonosza!bosak pisze:Suka zaciążyła jak Kuryło był na wczasach 2 miesięcznych w Stanach nie tak dawno
Nie mogłem się powstrzymać.
Darek