PARYŻ 2004

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Laszlo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

No i stało się ! Niech żyje Paryż ! Super impreza, powala z nóg  - na szczęście nie dosłownie ;) Po 12 latach przerwy i powrotu do biegania w celu odchudzania, dzieki wsparciu kolegów z KB Maniac po 6 miesięcznym treningu udało mi się ukończyć mój pierwszy (a nie ostatni mam nadzieję) maraton !!! No to jestem maratończyk :) Wynik 2:57:28 satysfakcjonuje mnie w zupełności i jestem z niego wielce rad. Mam nadzieję, że miniony week-end był spełnieniem marzeń dla wielu z forumowiczów - GRATULACJE więc dla nich wypowiadam.
Laszlo
[url]http://www.laszlo.pl[/url]
PKO
Wasyll
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

O ludzie,wróciłem z Paryża po 25 godzinnej jeździe(w jedną stronę).
Było wszystko:kontrola francuskiej policji w Szampanii(czytaj: wywalenie wszystkiego na drogę) i poszukiwanie w trybie psa Pluto "białej śmierci)-po wcześniejszych wyczynach polskich kolarzy z Cofidis-a.
Zgubienie 20 euro i okularów przez Tadzia Rute,2 pany, brak rezerwacji noclegu po takiej podróży.
Skończyło się jednak super-tani nocleg w hotelu za 15 euro,ukończony maraton(miałem złmać se 4 h ale mi zbrakło dużo),szczęśliwy powrót do domu.
Byliśmy w składzie:
Tadziu Ruta:            3:07:14
Andrzej Grzybała     3:22:17
Wasyl                      4:12:15
Tadziu Spychalski    4:55:29
Wyniki naturalnie są nieoficjalne i mogą ulec zmianie:):)
wasyl
Laszlo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

O ludzie,wróciłem z Paryża po 25 godzinnej jeździe(w jedną stronę). Było wszystko:kontrola francuskiej policji...
O rany, mieliście pecha :( Nam podróż minęła bez problemu i szybko - z Paryża wyjechaliśmy o 6:00 rano a w Poznaniu byliśmy o 18:15... żadnej kontroli, żadnych korków.
Laszlo
[url]http://www.laszlo.pl[/url]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ