Poznań - Rusałka
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Najbliższa niedziela to pierwszy dzien świąt. Jesteśmy umówieni na spotkanie, lecz proponuję zmianę godziny.
Spotkanie o 11-tej będzie kolidować z rodzinnym sniadaniem wielkanocnym. Proponuję byśmy spotkali się o 15-tej by zrzucić trochę zbędnych kalorii. Życzę Wam dobrego przeżycia okresu świąt, niech zając przyniesie Wam dużo tego od czebo brzuchy rosną a pogoda niech będzie piękna jak w czasie naszych dotychczasowych spotkań.
Pozdrawiam i prosze o odpowiedź.
Spotkanie o 11-tej będzie kolidować z rodzinnym sniadaniem wielkanocnym. Proponuję byśmy spotkali się o 15-tej by zrzucić trochę zbędnych kalorii. Życzę Wam dobrego przeżycia okresu świąt, niech zając przyniesie Wam dużo tego od czebo brzuchy rosną a pogoda niech będzie piękna jak w czasie naszych dotychczasowych spotkań.
Pozdrawiam i prosze o odpowiedź.
grzes
-
- Dyskutant
Trzeba przemyśleć.
Może lepiej raniutko? Tak o 8???
Ps. Nasza stała trasa jest obecnie OK ale odradzam bieg z drugiej strony Rusałki. Wczoraj tam nabierałem błoto do butów.
Może lepiej raniutko? Tak o 8???
Ps. Nasza stała trasa jest obecnie OK ale odradzam bieg z drugiej strony Rusałki. Wczoraj tam nabierałem błoto do butów.
-
- Dyskutant
Niestety Grzesiu nie mogę w niedzielę biegać - choróbsko mnie dopadło:38,9 i jakiś czas muszę odpocząć od intensywnego wysiłku. Lekarka mi zaleciła odpoczywać jeszcze 3 dni po ustąpieniu gorączki.
-
- Stary Wyga
W zwiazku z powyższym świąteczne życzenia zdrowia są dla Luxiena jak najbardziej na miejccu.
A więc Łukaszu życzę Ci na święta powrotu do zdrowia a po świętach dalszego wzrostu formy trwającego co najmniej do Piły.
A więc Łukaszu życzę Ci na święta powrotu do zdrowia a po świętach dalszego wzrostu formy trwającego co najmniej do Piły.
grzes
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wesołych Świąt!
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W niedziele jade do Bukówca na 15 km
- matseus
- Rozgrzewający Się
Witam
Jeśli tylko będzie można dołącze się do was. Choć mieszkam na Ratajach, nad Rusałkę niedaleko. Chwilowo boli mnie biodro, ale myślę, że tydzień mi wystarczy. Jak biega się z kimś wzrasta motywacja
Jeśli tylko będzie można dołącze się do was. Choć mieszkam na Ratajach, nad Rusałkę niedaleko. Chwilowo boli mnie biodro, ale myślę, że tydzień mi wystarczy. Jak biega się z kimś wzrasta motywacja
matseus
-
- Dyskutant
Dziś biegałem po raz pierwszy po chorobie - powolutku się wdrażam i jak najbardziej możemy biec w niedzielę razem.Quote: from grzes on 8:44 pm on Mar. 31, 2005
Matseus!
Zapraszamy!
Luxien!
Jak zdrowie - co z niedzielą?
Od dziś biegam rankami - po zmianie czasu jest mi się łatwiej w to wdrożyć. W tę niedzielę się podporządkuję tradcji i będę o 11 w wiadomym miejscu.