WIĄZOWNA 2004
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czyli wszystko po staremu, zgodnie z tradycj± wi±zowsk±: przejmuj±ce zimno i wiatr prosto w oczy. Ojla, nie zapomnij o t³ustym kremie na twarz - mówiê powa¿nie. W zesz³ym roku wiatr prawie odrozi³ mi nos i policzki.
Je¿eli chodzi o oznakowanie kilometrów to, o ile dobrze pamiêtam, by³o oznaczenie 5 km, 10 km, 15 km i 20 km.
Je¿eli chodzi o oznakowanie kilometrów to, o ile dobrze pamiêtam, by³o oznaczenie 5 km, 10 km, 15 km i 20 km.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Uff, nareszcie wróciłam z imprezki mojego syna. Mam nadzieję, że PAweł nie wykracze jakiejś tragicznej pogody na Wiązowną. Lodowaty wiatr nie należy z pewnością do przyjemności (dzięki joycat za podpowiedź
). Nie chcę myśleć o nawierzchni (tylko nie ślizgawka!). Z tymi kilometrami, to dobrze, może uda mi się utrzymać założenia
i jakoś dobiec
.
Jola

Jola
Pozdrawiam, Jola
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
PAwel. coś ostatnimi czasy w ogóle jesteś czarnowidz... 
Adamus, jak pogoda pozwoli to ja jadę do Wiązowny robić życiówkę

Adamus, jak pogoda pozwoli to ja jadę do Wiązowny robić życiówkę

Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja też jadę robić życiówke
:) A jak wyjdzie zobaczymy. Tak za bardzo specjalnie nie szykuję się do Wiazowąwnej bo faktycznie ona jakoś tak wcześnie wypada.

Ibex
-
- Wyga
Ostatnio w półmaratonie startowałem w Łowiczu (28.09.03) i przebiegłem go w czasie 1:33:00. Jak nie będzie ślisko, to może uda mi się poprawić ten czas w Wiązownej. Jednak to dopiero początek sezonu i jeszcze za wcześnie, żeby myśleć o poważniejszej poprawie wyników.
-
- Rozgrzewający Się
Swoją drogą to się wam dziwię, że tak powaznie podchodzicie do tego startu. Ja nie mógłbym tak poważnie myśleć o rekordzie życiowym, jeśli prawdopodobieństwo sprzyjajacych warunków (nawierzchnia, temperature, wiatr) jest tak małe jak w przypadku tej imprezy. Wg. mnie to dobre miejsce żeby zrobiś solidny trening w II lub III zakresie w grupie w atmosferze zawodów.
Taki przykład mi się nasuwa: jeśli ktoś chce mieć miłe wrażenia i obejrzeć kulturalną imprezę sportową to nie wybiera meczu piłki nożnej tylko idzie na miting LA
Taki przykład mi się nasuwa: jeśli ktoś chce mieć miłe wrażenia i obejrzeć kulturalną imprezę sportową to nie wybiera meczu piłki nożnej tylko idzie na miting LA
-
- Zaprawiony W Bojach
Quote: from Biegam ciut za duzo on 12:23 pm on Feb. 23, 2004
Swoj± drog± to siê wam dziwiê, ¿e tak powaznie podchodzicie do tego startu.
Nie wiem, czemu tu siê dziwiæ PAwle. Jak siê ma apetyt na bieganie i ¿yciówki, to ka¿da okazja jest dobra. Nasze motywacje s± ró¿ne, ró¿ne wiêc imprezy wybieramy.
-
- Zaprawiony W Bojach
Biegam ciut za dużo to PAweł???? BTW PAweł ma "specyficzne" podejście do zawodów
Jak kiedyś biegałem 10 km po ok 30 min to też luzacko podchodziłem do startów kontrolnych. Przecież trudno było co chwila bić rekordy ale teraz..... to jest frajda za każdym razem poprawić życiówkę 

Ibex
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Albo ją dopiero ustanowić
.
Jola

Jola
Pozdrawiam, Jola
-
- Wyga
Jeżeli ktoś jest biegaczem początkującym lub takim, który czuje, że ma jeszcze duże rezerwy, to przy założeniu w miarę korzystnej trasy (bez lodu i śniegu) może z powodzeniem myśleć o życiówce w Wiązownej. Jeśli natomiast biegacz zaawansowany uzyska w tym biegu rekord życiowy, to błąd - szczyt formy jeszcze przed rozpoczęciem sezonu!
-
- Zaprawiony W Bojach
Tak, to ja niestety. Na jednym z komputerów założyłem dla żartu ten nick i teraz mnie prześladuje, bo pozostaje jako domyślny, a ja o tym zapominam.Quote: from Ibex on 2:33 pm on Feb. 23, 2004
Biegam ciut za dużo to PAweł????
ENTRE.PL Team
- Jarro
- Stary Wyga
Termin tegorocznego półmaratonu rzeczywiście bez sensu.
W ubiegłych latach również o tydzień za wcześnie. Moim zdaniem druga niedziela marca to optymalny termin i właściwy odstęp od pierwszej niedzieli kwietnia w Dębnie.
Widać regeneruję się zbyt wolno, bo w normalnym treningu do maratonu potrzebuję 3 tygodnie po zaliczonym na maksa półmaratonie, żeby odzyskać świeżość, o ile w moim przypadku można jeszcze wogóle mówić o świeżości.
Generalnie Paweł ma rację twierdząc, że zwalnia się dobry termin dla półmaratonu - druga niedziela marca. Może trzeba skorzystać?.
W ubiegłych latach również o tydzień za wcześnie. Moim zdaniem druga niedziela marca to optymalny termin i właściwy odstęp od pierwszej niedzieli kwietnia w Dębnie.
Widać regeneruję się zbyt wolno, bo w normalnym treningu do maratonu potrzebuję 3 tygodnie po zaliczonym na maksa półmaratonie, żeby odzyskać świeżość, o ile w moim przypadku można jeszcze wogóle mówić o świeżości.
Generalnie Paweł ma rację twierdząc, że zwalnia się dobry termin dla półmaratonu - druga niedziela marca. Może trzeba skorzystać?.
Jarro
-
- Zaprawiony W Bojach
Ale Ty PAweł masz komputerówQuote: from PAwel on 10:45 pm on Feb. 23, 2004Tak, to ja niestety. Na jednym z komputerów założyłem dla żartu ten nick i teraz mnie prześladuje, bo pozostaje jako domyślny, a ja o tym zapominam.Quote: from Ibex on 2:33 pm on Feb. 23, 2004
Biegam ciut za dużo to PAweł????

Ibex