Komentarz do artykułu Wielka Pętla Izerska już jutro
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Wielka Pętla Izerska już jutro
- KrzysiekJ
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:00 z treningu
- Życiówka w maratonie: 2:57:26 atest
Wedlug prognoz jutro w Szklarskiej do 12 ma byc bardzo cieplo i bezchmurnie. Ciekawe czy ktos pobiegnie ponizej 1h16min.
W miasteczku mnostwo biegaczy i rowerzystow. Swietny klimat.
W miasteczku mnostwo biegaczy i rowerzystow. Swietny klimat.
- KrzysiekJ
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:00 z treningu
- Życiówka w maratonie: 2:57:26 atest
Widzialem zwyciezce na dekoracji. Szczupla budowa ciala i taka moc w nogach. Rozmawialem po biegu chwile z Jerzym Skarzynskim i powiedzial, ze to bieg dla "silowcow".
Impreza bardzo udana. Moze jedynie warto dac szanse biegaczom ustawic sie w strefach czasowych.
Ja jestem biegacz nizinno-rowninny, wiec stanalem grzecznie w srodku i przez pierwsze 3km przedzieralem sie mozolnie do przodu. Przez cala droge nie wyprzedzila mnie ani jedna osoba.
1h13min zwyciezcy to znakomity czas, niemniej wedlug wskazan endomondo wyszlo mi ze trasa byla lekko niedomierzona.
Jesli bede jeszcze mial okazje, to chetnie tam pobiegne.
Impreza bardzo udana. Moze jedynie warto dac szanse biegaczom ustawic sie w strefach czasowych.
Ja jestem biegacz nizinno-rowninny, wiec stanalem grzecznie w srodku i przez pierwsze 3km przedzieralem sie mozolnie do przodu. Przez cala droge nie wyprzedzila mnie ani jedna osoba.
1h13min zwyciezcy to znakomity czas, niemniej wedlug wskazan endomondo wyszlo mi ze trasa byla lekko niedomierzona.
Jesli bede jeszcze mial okazje, to chetnie tam pobiegne.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:59
- Życiówka w maratonie: 2:38:40
- Kontakt:
Semenowicz i tak pobiegł z lekką rezerwą, wymyślił sobie rekord trasy i swoje zrobił. Jakby rywale nacisnęli wynik mógłby być jeszcze lepszy Mam nadzieję, że kolejna edycja wystartuje już o bardziej ludzkiej godzinie.