Moderator: infernal
Co to znaczy 1 x 70? 70 pompek w jednej serii?Dodatkowo trochę pompek (1x 70)
E, to już nieźle zasuwasz. Moje treningi mają narazie po 50-parę pompek w 5 seriach, o różnej ilości pompek w serii. Najdłuższa seria do tej pory to 14, a następny trening to test - powinienem być w stanie zrobić 20 za jednym podejściem, ale pewności nie mam...sochers pisze:Nieee, 70 w jednym treningu (7 serii x10). Ale mam nadzieję, że w tym roku chociaż 50-60 zrobię w jednym podejściu, bo o 100 też myślałem, ale to nie wiem, czy dam radę (chociaż jak w 3 miesiące można się przygotować do maratonu, to czemu nie?)
Ostatecznie zrobiłem 24 i może jeszcze z jedną bym wydusił. Najdłuższe serie w tej fazie planu miały 14 pompek i jeżeli była to pierwsza seria to nie było bardzo ciężko, ale między 14, a 20 w jednym podejściu jest jednak różnica (na moim poziomie) - stąd brały się moje obawy. To trochę tak jak z planem pod maraton, gdzie najdłuższe wybieganie ma powiedzmy 32km i mówią Ci, że to wystarczy, żeby pobiec 42km i zazwyczaj tak jest, ale wątpliwosci też są.sochers pisze:To mi coś nie pasuje, skoro robisz 50 łącznie, a wątpisz w 20 w 1 serii, powinieneś o zrobić na luzie, i to nie tylko 20, ale na bank więcej. Może brak przerw jednak?
No taki jest właśnie planwypass pisze:Chłopaki bo od tych pompek Wam koszulki się za ciasne zrobią