o biustonoszach też?Qba Krause pisze:
wszelkie uwagi nt. nowej kolekcji możecie mi przesyłać w pw, przydadzą się na pewno podczas pisania testu

o biustonoszach też?Qba Krause pisze:
wszelkie uwagi nt. nowej kolekcji możecie mi przesyłać w pw, przydadzą się na pewno podczas pisania testu
najważniejsze to to czy nie ociera sutkówkatekate pisze:o biustonoszach też?Qba Krause pisze:
wszelkie uwagi nt. nowej kolekcji możecie mi przesyłać w pw, przydadzą się na pewno podczas pisania testubo akurat kupiłam
Dziś zrobione 30km w tej koszulce. Suty całe, zero podrażnień, schnie też całkiem dobrze. Po biegu była lekko wilgotna. Jedyne ewidentnie mokre miejsce to plecy gdzie miałem pas z bidonami i siłą rzeczy koszulka nie miała jak schnąć. Jak za tą cenę to daje jej 4,5 na 5. Dałbym 5 gdyby nie poprzeczny szew przez plecy na wysokości barków. Niby nie przeszkadza w niczym, ale jakoś lepiej by było gdyby go nie było...kerech pisze:Ja kupiłem bluzkę niebieską i muszę przyznać, że po wczorajszych 10km pierwszy raz poczułem obdarte sutki.
Nigdy wcześniej mi się to nie przydarzyło (do tej pory biegałem w kalenji).
Poza tym mam wrażenie, że ta koszulka gorzej schnie. Pod koniec biegu czułem na plecach ciężar potu i cała koszulka była mokra
..ta moja z rękawkami ma taki jakby z lekka perforowany materiał. Koszulka w kolorze żółtym była gładka i pewnie materiał był bardziej miękki ale bardziej odpowiadał mi kolor niebieski. No cóż z mojego punktu widzenia zakupy nieudane. Zakupione produkty czyli koszulka a zwłaszcza buty nie nadają się do biegania.Skoor pisze:Bez rekawow, tka ciemno niebieska z relikatnymi czarnymi paskami.
pisałam o biustonoszachuebq pisze:ale Ty , zgaduję , masz między koszulką a sutkami coś jeszczekatekate pisze:nie zanotowałam otarć- to jak miałaby koszulka obcierać