Odzież do biegania z marketów.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
- Życiówka w maratonie: stara i nieaktualna
- Kontakt:
U mnie też zapiętek drażni achillesa już przy przymiarce i kilku krokach więc nawet nie przymierzam się do kupna. Musi być jakiś wyjątkowo upierdliwy bo dotychczas nie trafiłem na podobny problem.
Z drugiej strony - ciuchy wyglądają na fajne, ale dlaczego robią je od rozmiaru M w górę?? Gdzie jeszcze rozmiarówka M Lidla jest lekko zawyżona?? Mniejsi/Szczuplejsi niestety nie mają tam czego szukać...
Z drugiej strony - ciuchy wyglądają na fajne, ale dlaczego robią je od rozmiaru M w górę?? Gdzie jeszcze rozmiarówka M Lidla jest lekko zawyżona?? Mniejsi/Szczuplejsi niestety nie mają tam czego szukać...
biegam ultra i w górach 

-
- Zaprawiony W Bojach
ja bardzo chętnie tłumaczę - jest to związane z rozmiarem klientów niemieckich. dziękuję.
wczoraj za przyzwoleniem redaktora naczelnego zakupiłem spory zestaw i rozpoczynam testy, których efekty mam nadzieję będą się nadawały do publikacji
wszelkie uwagi nt. nowej kolekcji możecie mi przesyłać w pw, przydadzą się na pewno podczas pisania testu
wczoraj za przyzwoleniem redaktora naczelnego zakupiłem spory zestaw i rozpoczynam testy, których efekty mam nadzieję będą się nadawały do publikacji

wszelkie uwagi nt. nowej kolekcji możecie mi przesyłać w pw, przydadzą się na pewno podczas pisania testu

- mirass
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Miałem ochotę na zakup koszulki (tej żółtej). Wyglądała przednio i za tą cenę bym brał, ale mój rozmiar M nie jest równy rozmiarowi M Lidla. Stanowczo za duży i wisiałaby na mnie. W zamian kupiłem sobie pasek z jednym bidonem (chyba 650mm). Jakiegoś super szału i wygody nie ma, ale pewnie posłuży mi kilka do kilkanaście razy w roku.
-
- Wyga
Ja kupiłem bluzkę niebieską i muszę przyznać, że po wczorajszych 10km pierwszy raz poczułem obdarte sutki.
Nigdy wcześniej mi się to nie przydarzyło (do tej pory biegałem w kalenji).
Poza tym mam wrażenie, że ta koszulka gorzej schnie. Pod koniec biegu czułem na plecach ciężar potu i cała koszulka była mokra
Nigdy wcześniej mi się to nie przydarzyło (do tej pory biegałem w kalenji).
Poza tym mam wrażenie, że ta koszulka gorzej schnie. Pod koniec biegu czułem na plecach ciężar potu i cała koszulka była mokra
-
- Zaprawiony W Bojach
zauważyłem, że rotuje kilka rodzajów tkanin, najgorzej chyba sprawuje się taka gładka, śliska - sam mam taką koszulkę i jest beznadziejna, ta nowa kolekcja to chyba niestety właśnie ta tkanina - wnosze po macaniu w sklepie. za to spodenki wydawały się fajne.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
A mi ten material "na macanie" przypominal material najka z koszulki dryfit i ja wzialem. Jesli to co piszecie to prawda to bedzie wtopa miesiaca
Dam znac w czwartek jak w niej pobiegam.

-
- Zaprawiony W Bojach
lepiej zaklej to co trzeba 

- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Juz sie boje
musze poszukac plaster, kiedys mialem takie fajne ze znakiem supermana 

-
- Zaprawiony W Bojach
polovis wydatek ok. 5 złotych a starcza na kilka dobrych lat
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Z drugiej strony wypadałoby przetestować na żywym materiale 

-
- Zaprawiony W Bojach
poświęcisz się dla dobra świata?
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Nigdy nie byłem typem Judyma, ale w tym wypadku mogę się poświęcić
W najgorszym wypadku będę wiedział, że koszulka nadaje się tylko na rower, a skóra na sutach podobno szybko się regeneruje

W najgorszym wypadku będę wiedział, że koszulka nadaje się tylko na rower, a skóra na sutach podobno szybko się regeneruje

- banan85
- Zaprawiony W Bojach
ja natomiast śmiało mogę polecić skarpetki z Lidla...dla mnie są super