Polar M400
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:!2
- Życiówka w maratonie: 3:10:31
Z tego co wiem, nie da się tego zrobić i jest to celowe ograniczenie software'owe. Możesz zobaczyć ten czas tylko jak złapie Ci to autolap i usłyszysz dźwięk albo akurat spojrzysz sie w zegarek. :D Absurdy Polara. 

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:44
- Życiówka w maratonie: brak
M400 w zasadzie też to ma, bo w końcu do wyboru jest opcja "autom. dystans okrąż." ale jak ustawiłem to raz to po prostu nie działało - nie wyświetlało żadnej wartości. W instrukcji w sumie nic nie pisze że nie jest to dostępne, wiec mi to wygląda bardziej na błąd jakiś.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Aytomatyczny dyst.okraz. to pokazuje dystans pokonany od ostatniego auto lapu . A autom.czas.okracenia czas tego dystansu , czyli biezacego nie poprzedniego.
Ostatnio zmieniony 13 lip 2015, 13:49 przez darekc1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Tylko ze mierzy, czyli pokazuje biezacy czas okrążenia które biegniemy a nie czas poprzedniego. A lapiac czasy okrazen recznie mamy opcie czas ostatniego okrazenia.Mario82 pisze:Masz rację, myślałem dokładnie o tym co piszesz , mój błąd zapisu tylko. Oczywiście chodziło mi o autom. czas okrążenia.
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 44:44
Aaa, to mnie naprostowałeś, myślałem że powinno tam właśnie ostatnie okrążenie pokazywać a nie bieżące, bo to trochę bez sensu. Generalnie jak z 2 miesiące temu to włączyłem to nie pokazywało mi nic.
Widzę że ktoś o wyświetlanie ostatniego okrążenia na ekranie treningowym spytał na globalnym profilu FB polar. Ciekawe czy coś odpowiedzą, bo np moje niewygodne pytania albo pomijali albo też całkiem usuwali ze strony.
Widzę że ktoś o wyświetlanie ostatniego okrążenia na ekranie treningowym spytał na globalnym profilu FB polar. Ciekawe czy coś odpowiedzą, bo np moje niewygodne pytania albo pomijali albo też całkiem usuwali ze strony.
-
- Zaprawiony W Bojach
Odpisali, że jest to na liście życzeń i że w przyszłości to zrobią.
Btw zegarek przestał mi się łączyć przez usb - ktoś miał ten problem? Jakieś rozwiązanie (resety itp) czy od razu serwis?
Btw zegarek przestał mi się łączyć przez usb - ktoś miał ten problem? Jakieś rozwiązanie (resety itp) czy od razu serwis?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:10
Było ze dwie strony temu, zmień kabel Usb na inny - to uzdrawia.matti775 pisze:Odpisali, że jest to na liście życzeń i że w przyszłości to zrobią.

-
- Zaprawiony W Bojach
Zmieniałem kabel i urządzenia, z powerbanka też nie ładuje. W ogóle zegarek nie jest wykrywany. zrobiłem jakiś reset przez przytryzmanie 4 przycisków (chyba soft reset) i nic nie pomogło. Zegarek ma chyba dokładnie miesiąc.