F3 kupiłem z tym ostatnimmarcinnek_ pisze:Obecnie 920 i Fenix 3 powinny być sprzedawane z wersją pokazaną na samym dole pierwszego zdjęcia.

Jestem pewien, że biegam z FootPodem i że mam ślad. Czego nie mogę być pewien to to, że dane z FootPoda są rzeczywiście używane.Annka pisze:Jesteś na 100% pewny?
Kiedy kupiłem swoją 920-tkę miałem taki pasek jak #3 na pierwszym zdjęciu. Po paru miesiącach popsuł mi się HRM i dostałem z serwisu nowy - z takim paskiem jak #4. Technicznie nie widzę żadnej różnicy. Ten nowy jest chyba ciut bardziej miękki.Annka pisze:Jeszcze takie pytanie:
http://the5krunner.com/2015/04/03/lates ... p-history/
Bo tu widzę dwa różne paski HRM z którymi jest sprzedawana 920tka. Niby jakiś nowy jest. Wie ktoś jaka jest różnica pomiędzy nimi?
Ta druga opcja jest opisana w sposób beznadziejny, nie dający szansy zrozumieć o co chodzi. Zainteresowałem się nią dopiero jak w Fenix 3 skaszanili update 3.60 i zegarek tracił GPS po przejściu w uśpienie przy pauzie treningu. Ta opcja decyduje właśnie o tym, ile czasu zegarek wisi na ekranie Resume/Save itp. zanim przejdzie w tryb zegarka i wyłączy GPS. Ale ile to jest w minutach dla tych dwóch trybów to nie wiem.kuczi pisze:Jak to jest z 920 i ustawieniami zapisu GPS ? Co sekundę ( to jasne) i oszczędnie. Co ile sekund jest zapis oszczędny i jak to wpływa na zużycie baterii ?
I już w ustawieniach aktywności - " czas do oszczędzania energii" , normalny i przedłużona. Jak to rozumiec ?
Gdzieś to juz widziałemSkoor pisze:Zapnij zegarek na nodze