Śląsk/Bytom

Awatar użytkownika
Jaca_CH
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41:57
Życiówka w maratonie: 3:28:03

Nieprzeczytany post

camaieu89 pisze:Hejooo :hahaha:

A jest tu ktoś kto biega po centrum? :hahaha: jestem średniozaawansowaną biegaczką, chętnie umówie się na wspólne wybiegania :) Tym bardziej - zgodnie z wcześniejszym postem - Półmaraton Bytomski się zbliża i fajnie by było się do niego przygotować :)

Do wszystkich biegających po Miechowickich Lasach? Można się kiedyś z Wami zabrać? Osobiście nigdy tam nie byłam (w samym Bytomiu mieszkam dopiero 7 miesięcy) i jakoś mam obawy przed zapuszczaniem się w las w pojedynkę? Da się tam zgubić? Jest bezpiecznie względnie, czy lepiej sobie odpuścić bieganie bez maczety? :hej:
No to tak:
- po centrum, tzn. w Parku Miejskim biega ekipa, która nazywa się BTM Runners. Znajdziesz ich na facebooku. Umawiają się na tzw. "Ćwiartki" biegowe we czwartki o 18:30 przy wejściu do Parku od strony Urzędu Miasta. Biegają ok. 4 pętle po Parku to wychodzi ok. 10 km ale dzielą się też na grupy w zależności od tempa i stopnia zaawansowania.

- Miechowicki Las.
Ależ proszę bardzo! Zapraszam :hejhej:
Zwykle we wtorki i czwartki o 18:15 spod przychodni przy ul. Stolarzowickiej 108. W weekendy różnie. W soboty o 9:00 (ale jutro wyjątkowo o 8:55 w innym miejscu - Szkoła im. Kenedy'ego ul. Nickla 19, bo jest tam jakaś impreza sportowa organizowana). A w niedziele to już bardziej indywidualnie. Zgubić się oczywiście można w lesie dlatego lepiej zacząć w grupie i poznać okolicę.
Znajdziesz nas też na facebooku --> Miechowicka Grupa Biegowa.
New Balance but biegowy
dziubzolty
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Proszę o kontakt osoby co truchtają na trasie Bytom - Łagiewniki :) chętnie zbiję piątkę
A2i
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 41:30
Życiówka w maratonie: 3:28:55
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Witam, jestem tu nowy, szukam kogoś do biegania z Bytomia.
Biegam zwykle dystanse pomiędzy 10-20km. Tempo do uzgodnienia, nie szybciej niż 5:00/km.
Akira
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam. Jestem tu nowy. Niedawno przeprowadziłem się z Piekar Śl. do Bytomia. Długo nie biegałem regularnie, ponieważ przez wakacje praca mnie maksymalnie absorbowała, a teraz nie mam z kim biegać. Kiepsko z moją motywacją aby to samemu robić. A brzuch rośnie:P.
Biega ktoś może w okolicach parku bytomskiego? Najlepiej z rana ;) Chętnie bym z kimś poćwiczył :)
ODPOWIEDZ