Na początek witam Wszystkich na forum skłoniło mnie do rejestracji tutaj to że po prostu się wziąłem za siebie i zacząłem biegać ale zacznę od początku więc tak mam 25 lat 173cm 78 kg gdy chodziłem do szkoły podstawówka - technikum zdarzyło mi sie 4 razy pojechać na zawody bo coś tam we mnie widzieli ale ja nigdy biegami się nie interesowałem więc olewałem to nigdy nie robiłem żadnego treningu ani nic jechałem na zawody jak były testy w szkole przed nimi i tak całkowicie przypadkiem chciało mi się biegnąć to mnie zabrali bo było ok ale już na zawodach nie koniecznie mi się chciało ważne że lekcje uciekły

od 17 roku życia paliłem średnio 15 papierosów dziennie z małą przerwą około 4 miesiące i teraz postanowiłem zebrać się do kupy rzuciłem całkowicie palenie dosłownie tydzień temu i zacząłem biegać z tym że przykładam się do tego i tak oto 24 czerwca gdy jeszcze paliłem pobiegłem testowo zrobiłem 5km w 26 minut następnie:
26 czerwca testowo 1km przebiegłem w 3.20 minuty
28 czerwca 4 km w 18 minut
i ostatnio po przerwie 5 lipca zrobiłem 10 km w 50 minut
tak oto chciałem Was zapytać co o moich wynikach sądzicie jak na do niedawna palacza? właściwie jak biegałem to jeszcze paliłem