Ja ją dzisiaj wezmę na trening i zobaczę. Pogoda jest wietrzna, założę pod spód długi rękaw Heat gear under armour i zobaczymy

Warte, za 15,99 mam ocieplacze (i to kompresyjne, wypas!) na ręce na maraton, a do tego jeszcze krótke skarpetki na trening - i to jeszcze kompresyjne! Czyli podwójny wypasLucioWisla pisze:Był już ktoś w LIDLu i organoleptycznie sprawdził te skarpety "kompresyjne". Warte uwagi?
Mowia, ze w chlodne dni powinno byc troche chlodno jak wychodze biegac i powinno sie zrobic cieplo dopiero jak sie rozgrzeje. To ja mam jednak tak, ze nawet jak wychodze nierozgrzany to jest mi cieplo. To moze i za cieplo sie ubieram choc z drugiej strony zazwyczaj nie czuje podczas biegu, zeby mi bylo goraco.MM91 pisze: Co do stosunku cena/jakość to według mnie cena o niczym nie przesądza, mam kurtkę z Deca również za 40 i jest super.
J_Cop jak jesteś cały mokry po treningu to może po prostu za grubo się ubierasz. Ubierz się lżej albo kup sobie najtańsza kurtkę z Deca to zobaczysz różnicę w komforcie
vomero jak się patrzymarek84 pisze:Po zdjęciach patrząc, to teraz oczekujemy na reakcję najki?
w takich wzorach nie było, trudno ocenić co one są warte, ale podejrzewam, że podobne do wszystkich poprzednich lidlowskich edycji, ale kto wie. Model A a model B to wg mnie tylko różnica we wzorze, nie sądzę że w parametrach technicznych. Cena niska, niewiele jest do stracenia.Batman pisze:Co myślicie o tych butach? Były już wcześniej? Myślę, żeby je (za)nabyć, ponieważ moje Ekideny 75 już są trochę wiekowe (choć im nic nie dolega - jeszcze).
Czym mogą się różnić modele A i B? Jedne są z większą a drugie z mniejszą amortyzacją?
Teraz wyprzedaże są, także nie jest tragicznieBatman pisze:Generalnie mam na ten cel więcej niż 150 zł