Jeszcze ich nie ma. Pracujemy nad tym. Tzn już kilku użytkowników prowadzi je w nowym miejscu http://bieganie.pl/blogi/ ale nie jest to jeszcze wersja końcowa więc nie promujemy tegona stronie głównej. Jak poprawimy to pokażemy na stronie głównej.
Dostałem odpowiedź, zanim zadałem pytanie. Nowa jakość bieganie.pl
Bo też o blogi chciałem pytać.
Mam nadzieję, że wprowadzone zmiany sprawią, że blogi będą często odwiedzane przez ludzi. Będą jakieś statystyki wyświetleń, żebym wiedział czy ktoś to w ogóle czyta?
Do blogów też miałbym prośbę o nawet najprostsze statystyki oraz o jakiś plugin do wyświetlenia obrazka w treści. Teraz po prostu jest zwykły link do pliku na serwerze. I w szablonie w każdym blogu, w prawej kolumnie jest na stałe, nieusuwalne "Tytuł "
grabarz pisze:Dostałem odpowiedź, zanim zadałem pytanie. Nowa jakość bieganie.pl
Bo też o blogi chciałem pytać.
Mam nadzieję, że wprowadzone zmiany sprawią, że blogi będą często odwiedzane przez ludzi. Będą jakieś statystyki wyświetleń, żebym wiedział czy ktoś to w ogóle czyta?
Spoko, będzie. Tak jak powiedziałem - pracujemy nad takim "ufajnieniem" tych blogów, żeby każdy kto do tej pory prowadził je na forum powiedział: "Aaaa, no jeśli tak to chetnie"
mow_mi_stefan pisze:Do blogów też miałbym prośbę o ......jakiś plugin do wyświetlenia obrazka w treści. Teraz po prostu jest zwykły link do pliku na serwerze. I w szablonie w każdym blogu, w prawej kolumnie jest na stałe, nieusuwalne "Tytuł "
mow_mi_stefan pisze:Do blogów też miałbym prośbę o ......jakiś plugin do wyświetlenia obrazka w treści. Teraz po prostu jest zwykły link do pliku na serwerze. I w szablonie w każdym blogu, w prawej kolumnie jest na stałe, nieusuwalne "Tytuł "
Adam, chodzi o sytuację, kiedy w treści bloga jest miniaturka obrazka, np TUTAJ. Po kliknięciu na nią w przeglądarce, w tym samym oknie otwierany jest obrazek. Byłoby fajnie, gdyby działało to tak, jak np. TUTAJ
Czy zostaną założone filtry przeciwko kontom spamerskim?
Codziennie jest kilka nowych wątków...reklamowych oczywiście...
Czy to też jest w zamian za bezpłatne korzystanie z serwisu ?
Ten nowy wygląd portalu Bieganie.pl jest do dupy, moim zdaniem. Zmianę przyjąłem z pewną dozą powściągliwości, bo ja stary jestem, a tu idzie nowe. Miało być pięknie i nowocześnie a jest zupełnie NIECZYTELNIE. W efekcie w ogóle już prawie nic na portalu nie czytam. Adam popatrz na wp.pl czy na onet.pl tam dalej walą po oczach dużymi zdjęciami i tytułami do artykułów dnia. A tu jakieś małe literki, czarne tytuliki, bez żadnej zajawki. Że pozwolę sobie zacytować redaktora LISa: "Jasiu co qur...a ci biedni ludzie mają z tego zrozumieć, jak JA qur...a nic z tego nie rozumiem" (to był komentarz LISa do mapki pogodowej w Faktach jak był jeszcze ich Naczelnym, cyt. z pamięci).
Temu się darzy, kto dobrze waży. Szczęśliwi kalorii nie liczą.