Na zdjęciach widać,że redukujesz wagę.

P.S. Na Rudzkim z Tobą nie powalczę.....nawet nie będę próbował.....mnie 1:29 i nowe PB zadawala...Ty chyba
o życiówkę będziesz musiał zawalczyć.

Moderator: infernal
Się zobaczy co będzie....trochę Cię już znamKrzychu M pisze:To jedziemy razem 2 pętle po 30 minut a na ostatniej jak będzie siła to przyspieszymy.![]()
Też bym chciał dotrwać w zdrowiu i z formą do Królewskiego.......na razie to najodleglejszy mój start w tym roku i
nawet o nim nie myślę.
Bieganie było w normie, przynajmniej to pierwsze , ja sie najbardziej cieszę z roweru....moim zdaniem u mnie są dużo większe możliwości jeszcze , nie wyczerpałem jeszcze możliwości rozwoju... więc może i pływanie też do poprawy, ale więcej moge ugrać rowerem :uuusmiech:panucci10 pisze:Bieganie masakra! Gratulacje! Widać że forma jest coraz wyższa! Rower jak na teren również mega mocny!
Jeszcze raz gratulacje! Co do następnego roku i walki o podium, jeśli nie poprawisz pływania a pływanie dojdzie do skutku to bedzie walka ale o pierwszą 20-stkeTo tak żeby Cie zmotywować bardziej
Tnxsosik pisze:Dołączam się do gratulacji i zgadzam z Wojtkiem, że bieganie u Ciebie super! Oby tak dalej!
Nie popadałbym aż w depresję....jak będziemy dobrze przygotowani to żadna trasa nie bedzie nam strasznamclakiewicz pisze:Brawo Marcin! Rozwalasz sytem.
---
Na Rudzką połówkę Panowie nie nastawiajcie za bardzo na życiówki. Tam jest od 2,5 km aż do końca pętli (do 7 km) pod górkę, więc wyjdzie z 12 km podbiegu, przy czym sam zbieg to chyba tylko 300 metrów. W którąś z niedziel wybiore się na rekonesans i napisze co i jak.
To na jakie tempo się umawiamy?mar_jas pisze:....a poważnie powalczymy na koniec sezonu w grodzie Kraka
Panowie nie macie wyjścia,nic tylko łamać 1:25.panucci10 pisze:To na jakie tempo się umawiamy?mar_jas pisze:....a poważnie powalczymy na koniec sezonu w grodzie Kraka
W obecnej formie u Marcina może się okazać że już to nie bedzie aktualneKrzychu M pisze:Panowie nie macie wyjścia,nic tylko łamać 1:25.panucci10 pisze:To na jakie tempo się umawiamy?mar_jas pisze:....a poważnie powalczymy na koniec sezonu w grodzie Kraka