Kod: Zaznacz cały
The Polar Flow app is not available on Windows Phone platform.
Już o tym pisałam w tym wątku. Biały ma dużo bardziej miękki pasek niż czarny. Ja mam 16 cm w nadgarstku i czarny też pasuje, zapinam na trzecią dziurkę od początku.truskafka pisze:Witam Wszystkich
Bardzo się nakręciłam na ten zegarek, i w sumie to jestem na 99% (pozostały 1% to głos za tom tom multisport) zdecydowana na niego ale mam jeszcze jeden dylemat. Babski dylemat - biały czy czarny? :P. A tak na poważnie to mam niezbyt gruby nadgarstek i zastanawiam się czy jest różnica w sztywności paska białego i czarnego, no i czy ten biały bardzo się brudzi? Zegarek kupuję z myślą o bieganiu, rowerze i codziennym noszeniu.
Pozdrawiam, i z góry dziękuję za odpowiedź
No faktycznie, od kilku tygodniu próbuje ustawić pewien widok sportowy z dwoma poziomami, a nie da rady synchronizować.matti775 pisze: 3) widoki sportowe się psują w trakcie synchronizacji jak ma się wybrane coś, co ma w nazwie autolap. ;P po synchronizacji zarówno zegarek jak i serwis flow dostają defaultowe wartości
W sieci dużoSkoor pisze:Czy jakaś miła Pani posiadająca białego polara może cyknąć fotkę zegarka na ręce, tak żeby było widać dłoń?