Suunto Ambit 3
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Mnie też dziwi ten wpis jak dla mniej zegarek działa idealne. Wstyd się przyznać ale jeszcze tyko nie korzystalem z niego podczas pieszej wycieczki.
-
- Dyskutant
Może rzeczywiście na tępo należy patrzec tak, jak mówicie. Poza tym epizodem nie miałem żadnych najmnijeszych problemów. Ale nic. Przy okazji. Widzieliście ceny A3 black + HR? Ja swojego kupiłem za 1700zł w styczniu ;P. Teraz to jakaś masakra.
Przy okazji sprawdziłem działanie zegarka z kolejnym modelem telefonu (sprawdzałem już z S4 i S4 acrive) teraz przyszła kolej na Samsunga A5. Standardowo apka się wywala, ale zegarek sie synchronizuje. Tak więc puki co cośtam działa
.
Przy okazji sprawdziłem działanie zegarka z kolejnym modelem telefonu (sprawdzałem już z S4 i S4 acrive) teraz przyszła kolej na Samsunga A5. Standardowo apka się wywala, ale zegarek sie synchronizuje. Tak więc puki co cośtam działa

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 42'07"
Póki co zakładam, że powyższe problemy spowodowane są nieznajomością sprzętu, a nie jego wadą fabryczną. Większość mojego środowiska działa na Ambitach i nie słyszałem podobnych historii - stąd też wybór był poniekąd oczywisty.
Nie wiem co było spowodowane problemami z GPS, ale na razie reset GPS rozwiązał problem. Nie wiem jaka funkcja powodowała szybki drenaż baterii, ale wyłączenie zegarka i przywrócenie go do stanu fabrycznego również tutaj pomogło - to mogą być dwie sugestie, jak doraźnie poradzić sobie z takimi dolegliwościami.
Ogółem zegarek jest u mnie na cenzurowanym, będę dokładnie obserwował jego zachowania, ale tak jak zasugerował LoveBeer, przy ponownych problemach zegarek leci do Finlandii.
Nie wiem co było spowodowane problemami z GPS, ale na razie reset GPS rozwiązał problem. Nie wiem jaka funkcja powodowała szybki drenaż baterii, ale wyłączenie zegarka i przywrócenie go do stanu fabrycznego również tutaj pomogło - to mogą być dwie sugestie, jak doraźnie poradzić sobie z takimi dolegliwościami.
Ogółem zegarek jest u mnie na cenzurowanym, będę dokładnie obserwował jego zachowania, ale tak jak zasugerował LoveBeer, przy ponownych problemach zegarek leci do Finlandii.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 00:48:00
- Kontakt:
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
2.0.4 nawet 

komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Gdzie ten polski?
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja mam dalej wszystko po angielsku oczywiście mowa o zegarku
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
E dobra żarty sobie ze mnie robicie 

- spietrza
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 48:50
- Kontakt:
Po polsku jest to nieczytelne strasznie. Nad język na takie małe wyświetlacze się nie nadaje a jak czytam słowo o polski to czasami się zastanawiam o co chodzi
Triathlon to moje hobby
- rockduck
- Zaprawiony W Bojach
Chyba w tej aktualizacji wywalili opcje wygaszania ekranu jeżeli zegarek leży np na szafce