ranking spamiarzy :)
-
- Zaprawiony W Bojach
hej.
na naszym forum co jakiś czas pojawiają się mniej lub bardziej zakamuflowane reklamy. część wyłapujemy i kasujemy, inne się prześlizgają. co do niektórych mam osobisty sentyment, moi faworyci to:
wątek http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=42&t=43870 'Sklepy w sieci', z pięknie pociągniętą dwugłosem historią, bardzo sympatycznie,
oraz
użytkownik annarej, który zdążył już nabić prawie 60 postów, umykając oku cenzora krytoreklama mocno wow inkoguto takie konspira wow.
a czy Wy również macie swoich ulubionych pseudoużytkowników i spamiarzy? podzielcie się ulubieńcami!
na naszym forum co jakiś czas pojawiają się mniej lub bardziej zakamuflowane reklamy. część wyłapujemy i kasujemy, inne się prześlizgają. co do niektórych mam osobisty sentyment, moi faworyci to:
wątek http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=42&t=43870 'Sklepy w sieci', z pięknie pociągniętą dwugłosem historią, bardzo sympatycznie,
oraz
użytkownik annarej, który zdążył już nabić prawie 60 postów, umykając oku cenzora krytoreklama mocno wow inkoguto takie konspira wow.
a czy Wy również macie swoich ulubionych pseudoużytkowników i spamiarzy? podzielcie się ulubieńcami!
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 41:20
- Życiówka w maratonie: 3:30:12
- Kontakt:
Nie wiem czy wiecie ale na forum są boty co "mówią" po ludzku sensownie budują zdania stylistycznie i gramatycznie. Baa, nawet wdają sie w dyskusję...
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Też jest taka możliwość ale bardzo pracochlonna. Na jednym z for gdzie zajmuje się moderacją też to zaobserwowalismy. Usuwalismy od razu konta i o dziwo nawet nikt się nie poskarżył...Aelion pisze:bo to nie boty tylko ludzie od marketingu szeptanego pracujacy w ten sposob :P
Zazwyczaj w nicku były cyfry.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A może zamiast kasować spam, stwórz hejtujące spam pacynki. Mógłbyś utworzyć nawet ranking na najdotkliwszy hejt forumowiczów. Z nagrodami w postaci bonów. Oczywiście do hejtowanego sklepu.
Pacynki miałyby za zadanie zaliczenie testu touretta.
Pacynki miałyby za zadanie zaliczenie testu touretta.
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zajefajny dialog :D a może monolog ?
viewtopic.php?f=42&t=44756&view=unread#unread
viewtopic.php?f=42&t=44756&view=unread#unread
- Mama Kin
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
tu jest podobny: http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... 29#p750029
go get 'em tiger
- kuczi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
I ten sam sklep
Nieźle sie promują tylko żeby im to bokiem nie wyszło ...
Na pewnym forum mieliśmy podobne sytuacje, boty były na tyle bezczelne że nawet blokady dla nowych userów obchodziły gdzie . Admin sie wkurzył, doszedł o reklamę czego im chodzi ( otwarcie nie pisali nazwy sklepu ) i wystosował odpowiednie pisemko do właściciela sklepu, postraszył sądem i się skończyło....
Nieźle sie promują tylko żeby im to bokiem nie wyszło ...
Na pewnym forum mieliśmy podobne sytuacje, boty były na tyle bezczelne że nawet blokady dla nowych userów obchodziły gdzie . Admin sie wkurzył, doszedł o reklamę czego im chodzi ( otwarcie nie pisali nazwy sklepu ) i wystosował odpowiednie pisemko do właściciela sklepu, postraszył sądem i się skończyło....
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
nie wiem czy bardziej pasuje to fortunek, czy spamerów, ale powaliło mnie hasło:
"Pendrive reklamowy to sukces dla firmy, podobnie jak np. pendrive z nadrukiem."
"Pendrive reklamowy to sukces dla firmy, podobnie jak np. pendrive z nadrukiem."
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ten za to subtelnością swojego wywodu o mało nie wywiódł moderatorów w pole
Marcin678 pisze:Witajcie! Ja często biegam i zamawiam poprzez internet np.buty z odpowiednią podeszwą. Z racji tego, że mieszkam koło lasu mogę sobie spokojnie poćwiczyć na powietrzu:) Mamy również wspaniały ogród, gdzie musieliśmy zainstalować sobie statyczne zraszacze oraz automatyczny system nawadniania, gdyby ktoś szukał czegoś takiego to nawiasem mówiąc podaje adres strony- /adres strony/ Najlepiej biegać poza tym po lesie, ponieważ w momencie kiedy biegamy po twardej powierzchni- jak np. beton, asfalt możemy nabawić się poważnych kontuzji stawów (wiem z autopsji).
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas