Witam,
jestem tu pierwszy raz i nie bardzo wiem czy dobrze utworzyłam wątek...:)jestem początkującym biegaczem i szukam chętnych osób do wspólnego biegania w okolicach Retkini , o podobnym poziomie:) póki co udaje mi się przebiec jakieś 5km, w planach dalszy rozwój oczywiście, biegam w okolicach Lublinka, zdrowie, park Poniatowskiego. Mam nadzieje, że znajdzie się ktoś chętny
Pozdrawiam
Daria
Bieganie Łódź- Retkinia
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Rozgrzewający Się
cześć
Czasami biegam w parku poniatowskiego, zebrałaś już ekipę do biegania? Jeśli uda się czasami razem pobiegać chętnie dołączę, fajnie będzie znaleźć jeszcze parę osób.
Pozdrawiam
Łukasz
Czasami biegam w parku poniatowskiego, zebrałaś już ekipę do biegania? Jeśli uda się czasami razem pobiegać chętnie dołączę, fajnie będzie znaleźć jeszcze parę osób.
Pozdrawiam
Łukasz
-
- Rozgrzewający Się
hej,
jest na fb utworzona grupa retkinia run i tam jest nas sporo, ale biegają nieliczni ale jakoś udaje nam się wymieniać, żeby nie biegać samemu:)ostatnio sporo biegałam po poniatowskim bo chciałam w tym parkrunie wziąść udział, ale ostatecznie sprobuje chyba za tydzień teraz ide z inna grupa w sobote. A ty długo biegasz?
Pozdrawiam Daria
jest na fb utworzona grupa retkinia run i tam jest nas sporo, ale biegają nieliczni ale jakoś udaje nam się wymieniać, żeby nie biegać samemu:)ostatnio sporo biegałam po poniatowskim bo chciałam w tym parkrunie wziąść udział, ale ostatecznie sprobuje chyba za tydzień teraz ide z inna grupa w sobote. A ty długo biegasz?
Pozdrawiam Daria
-
- Rozgrzewający Się
Kiedyś trochę biegałem, później była przerwa, wróciłem jakieś pół roku temu, ale miałem trochę problemów (stawy) ze względu na zbyt dużą masę, więc teraz biegam i redukuję siebie
5km przebiegam spokojnie, 10 też daję radę, ale właśnie chcę przebiec 5 km w parkrun.

-
- Rozgrzewający Się
no ja biegam od czerwca, wcześniej troche w zeszłym roku, ale generalnie w tym roku tak mnie wzięło na bieganie:) 5km też daje rade ale wczoraj miałam swoją małą życiówkę bo przebiegliśmy dookoła lotniska 10km a teren niekoniecznie płaski:)
To może uda nam się spotkać na parkrunie albo w Poniatowskim:)
Daria
To może uda nam się spotkać na parkrunie albo w Poniatowskim:)
Daria
-
- Rozgrzewający Się
To gratuluję udanych 10 km
będzie mi bardzo miło spotkać się na wspólnym bieganiu, oczekuję wycisku 

-
- Rozgrzewający Się
Daj znać kiedy będziesz chciał pobiegać to może uda się spotkac ja planuje iść dzisiaj ale okolice Lublinku jeśli pogoda się poprawi