II-gi PÓŁMARATON MŁOCIŃSKI SBBP
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Również jestem za taką kombinacją - w naszej grupce też trochę sobie rozmawialiśmy i powiem szczerze, że chyba dzieki temu jakoś do mety się doczłapałem........Quote: from ania on 11:38 am on Dec. 29, 2003
Niech sobie chłopcy gadaja, że na zawodach pracuje sie od początku. ombinacja "gadano-ścigana" była bardzo fajna.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No własnie. To jest ta grupka człapaczy o której wspominał Ours Brun. Idąć od lewej: z boku człapie PAweł, obok niego Mariusz Ślężak, człapiący Ours Brun w jasnej czapeczce, oraz Marekmtm tez człapie. Z tyłu widoczna jest bordowa bluza jeszcze jednego człapiącego - Igora.

Dobrze, że się jakoś doczłapali bo juz naprawdę żal mi się ich robiło jak na nich patrzyłem.

Dobrze, że się jakoś doczłapali bo juz naprawdę żal mi się ich robiło jak na nich patrzyłem.
- stonoga
- Zaprawiony W Bojach

Z tym autem to lepszy przekręt. Żadnego auta nie było, a mnie za karę że ten drazliwy temat poruszyłem jako pierwszy, nie uwzględniono w wynikach biegu . Mam nadzieję że PAweł, z którym mam przyjemność być członkiem tego samego klubu w ramach rekompensaty za poniesione straty moralne (żona do tej pory pyta się gdzie naprawdę byłem-spocona koszulka jej nie przekonała) po prostu te auto mi podaruje .
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
- madach
- Zaprawiony W Bojach

Hmmm, właśnie, czerwone autko .... Coś mi się wydaje, że FREDZIO je dla siebie zatrzymał 
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
- MacGor
- Zaprawiony W Bojach

chmm, przyznać się, nie przyznać...
...tak mnie sumienie jakoś gryzie, gdy widzę, że tyle osób, nie wiedzieć czemu, liczyło na tego rzęcha... uznaliśmy z Fredziem, że nic się nie stanie, jeśli go po znajomości dostanę ja...
(Edited by MacGor at 10:56 am on Dec. 30, 2003)
...tak mnie sumienie jakoś gryzie, gdy widzę, że tyle osób, nie wiedzieć czemu, liczyło na tego rzęcha... uznaliśmy z Fredziem, że nic się nie stanie, jeśli go po znajomości dostanę ja...
(Edited by MacGor at 10:56 am on Dec. 30, 2003)
[b]szuuu[/b]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Stonoga - w sprawie wyników to trzeba wyjasnić.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Adres pocztowy?? Nie mailowy?