II-gi PÓŁMARATON MŁOCIŃSKI SBBP
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Do wczoraj wieczorem zg³osi³o siê 25 osób, w tym trzy panie.
Jeszcze nie ca³o SBBP siê zapisa³o. Bardzo proszê panie i panowie, wystarczy maila wys³aæ na sbbp@sbbp.pl, albo bezpo¶rednio na mój adres w profilu.
Jeszcze nie ca³o SBBP siê zapisa³o. Bardzo proszê panie i panowie, wystarczy maila wys³aæ na sbbp@sbbp.pl, albo bezpo¶rednio na mój adres w profilu.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Joy, dystans dla mnie jeszcze niestety za długi no i w Warszawie raczej nie będę. Bardzo żałuję, bo chociaż do organizacji bym się zgłosiła.
Jola
Jola
Pozdrawiam, Jola
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Trochę nie na temat.
Właśnie obejrzałem film z Duathlonu zrobiony przez Pebe. Szczęka mi opadła i leży. Teraz to dopiero żuję , że nie startowałem w tej imprezie. Pebe, nasz bielański Eisensteinie, to wspaniała robota.. Kto nie widział tego obrazu, nie wie nic o kinie artystycznym
Właśnie obejrzałem film z Duathlonu zrobiony przez Pebe. Szczęka mi opadła i leży. Teraz to dopiero żuję , że nie startowałem w tej imprezie. Pebe, nasz bielański Eisensteinie, to wspaniała robota.. Kto nie widział tego obrazu, nie wie nic o kinie artystycznym
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
stonoga- musisz dojechac do Pl. Wilsona: autobusy 508, 515, 519, 520, 525, tramwaje 4, 36. Tam przesiasc sie w autobus 181 i dojechac do przystanku Muzealna. Tam wysiadasz i idzesz do przodu, mijasz stacje benzynowa, dochodzisz do McDonalda, skrecasz w prawo w uliczke i walisz prosto dopuki nie zobaczysz biegaczy, namiotow, wozow transmisyjnych, anten satelitarnych, kamer tv, transparentow itp.
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
lub wersja prostrza, ale dluzsza to autobus 148, ktory ma przystanek np. przy dworcu centralnym (ale od strony ul. Jana Pawla II a nie Al. Jerozolimskich), dowozi on bezposrednio do przysanku Muzealna (dalej tak samo).
Wariant pierwszy moze zajac (z centrum) ok. 30min (lub krocej jak sie sprawdzi rozklady i odpowiednio ustawi podroz), wariant drugi ok. 45min (autobus krazy strasznie i zatrzymuje sie na kazdym przystanku, ktory zobaczy kierowca).
Rozkaldy jazdy sa na www.ztm.waw.pl
Wariant pierwszy moze zajac (z centrum) ok. 30min (lub krocej jak sie sprawdzi rozklady i odpowiednio ustawi podroz), wariant drugi ok. 45min (autobus krazy strasznie i zatrzymuje sie na kazdym przystanku, ktory zobaczy kierowca).
Rozkaldy jazdy sa na www.ztm.waw.pl
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Stonoga - jeśli chcesz przyjechać na Pólmaraton to jestem gotów Ci jakoś pomóc w organizacji transportu - tylko daj znać - przez Centrum będą jechali ludzie z róznych części Warszawy.
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
FREDZIU co Ty mówisz -
NIE LUDZIE tylko TŁUMY LUDZI !!!
Pozdrawiam
NIE LUDZIE tylko TŁUMY LUDZI !!!
Pozdrawiam
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- stonoga
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki
Czy jest gdzieś jeszcze na świecie półmaraton, na którym organizator proponuje indywidualnie podwózkę zawodnikowi, który nie jest gwiazdą (chyba że już jestem a nie wiem)?
Ja jestem warszawianinem i tylko ze wzgledu na genetyczną predylekcje do konsumpcji piwa po wysilku fizycznym rezygnuje z samochodu. Wiem dobrze gdzie to jest tylko nie znałem numerów autobusów.
Czy jest gdzieś jeszcze na świecie półmaraton, na którym organizator proponuje indywidualnie podwózkę zawodnikowi, który nie jest gwiazdą (chyba że już jestem a nie wiem)?
Ja jestem warszawianinem i tylko ze wzgledu na genetyczną predylekcje do konsumpcji piwa po wysilku fizycznym rezygnuje z samochodu. Wiem dobrze gdzie to jest tylko nie znałem numerów autobusów.
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
- Janek
- Zaprawiony W Bojach
Ja mam zapytanie dotyczące dystansu. Trasa biegu jako przełajowa (tzn. nieasfaltowa) nie ma atestu, ale może jest jako tako zmierzona? Czy ktoś może próbował już ją pomierzyć i może mnie oświecić jaki dystans przebiegniemy?
Jeżeli była o tym już mowa to przepraszam, ale nie chce mi się szukać
Jeżeli była o tym już mowa to przepraszam, ale nie chce mi się szukać

Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
[url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]