Sklep we Frankfurcie (am Main) - który?

Awatar użytkownika
Bacio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:09
Życiówka w maratonie: 5:12:13

Nieprzeczytany post

Poddałem się w sprawie zakupów w Polsce. Punktem kulminacyjnym była kwestia plecaka Salomon s-lab, który chcę przymierzyć (M/L czy XL) i kupić.

Odwiedziłem 4 sklepy w Warszawie z listy na stronie Salomona i w żadnym nie ma ani jednego plecaka! A jednego sklepu w ogóle nie ma ;-)

Numer telefonu Salomona nie odbiera.

Od poniedziałku będę we Frankfurcie/M. i liczę, że tam znajdę sklep, który istnieje, ma towar i mi sprzeda.

Chodzi mi o plecak, ale także inne rzeczy (pokrowiec biegowy na telefon, buty, itd.).

Czy ktoś mógłby polecić konkretny sklep? (Będę tylko 2,5 dnia, więc nie mam czasu na odwiedzenie kilku).
New Balance but biegowy
Kangoor5
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

A co mówi lista Salomona? ;-)
We Frankfurcie chyba ciężko o dobrze zaopatrzony sklep ze sprzętem do biegania górskiego. Chciałem kupić stuptuty do biegania, bez powodzenia. Najbliższy sensowny sklep, który wyszukałem przez internet, był chyba a Wiesbaden, ale nie sprawdzałem go.
Jeśli chodzi o duże sklepy sportowe, to przy dworcu kolejowym Hauptwache jest Sportarena i kilka mniejszych sklepów w promieniu 500m. Mają marki raczej miejskie i to te najbardziej popularne.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Awatar użytkownika
Bacio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:09
Życiówka w maratonie: 5:12:13

Nieprzeczytany post

Kangoor5 pisze:A co mówi lista Salomona? ;-)
Że Frankfurt jak Warszawa i nie ma ani jednego "brandstore" :-(

Odwiedzę Sportarenę i okolice. Dzięki.
Do Wiesbaden jest jednak trochę za daleko, nawet S-bahnem.
ODPOWIEDZ