Początek bieganie - potrzebne rzeczy

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Sghjwo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 52 min
Życiówka w maratonie: 4:15:12

Nieprzeczytany post

maly89 pisze: A ja polecam sutki zakleić plastrami i problem będzie rozwiązany.
No ale trzeba sie jeszcze zdepilowac, zeby niw bylo bolu przy odklejaniu. :hejhej:
Ciekawe jakby sprawdzily sie takie specjalne naklejki na sutki dla kobiet (do sukienek zakaldanych bez biustonosza)? Pewnie latwiej je sie odkleja, pytanie tylko czy wytrzymaja 40km w pocie.
Musze pozyczys od zony na probe. Moze panie sie wypowiedza?
PKO
danon1973
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Sghjwo pisze:
maly89 pisze: A ja polecam sutki zakleić plastrami i problem będzie rozwiązany.
No ale trzeba sie jeszcze zdepilowac, zeby niw bylo bolu przy odklejaniu. :hejhej:
Ciekawe jakby sprawdzily sie takie specjalne naklejki na sutki dla kobiet (do sukienek zakaldanych bez biustonosza)? Pewnie latwiej je sie odkleja, pytanie tylko czy wytrzymaja 40km w pocie.
Musze pozyczys od zony na probe. Moze panie sie wypowiedza?

A do tych naklejek nie trzeba się depilować? Bo jak coś, to bym też przetestował :) U mnie nie muszą wytrzymać 40 km... tak do 10 żeby dały radę.
axe
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 46:42
Życiówka w maratonie: 3:56:58

Nieprzeczytany post

To może jednak pożyczyć od żony stanik? ;-)))
Kurde, a ja nigdy nie miałem takiego problemu (przynajmniej na trasie do 21km...dłuższych jeszcze nie biegałem), może mam jakieś pancerne sutki? :)
Swoją drogą dziś było piękne słońce, normalnie człowiek cały dzień w biurze, nie ma kiedy złapać opalenizny, więc dziś koszulkę po prostu wziąłem w rękę i przy okazji biegu zaliczałem "kąpiel słoneczną"...przynajmniej nic nie miało nawet szansy obcierać ;-)

--
Axe
michal_c
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja takie dostalem od koleżanki , jeszcze nie testowalem, ale wydaja mi sie za duze smirsznie beda pod koszulka wygladac.No i pytanie czy w pocie wytrzymają.
"Najbardziej lubię rozmawiać sam ze sobą. Oszczędzam w ten sposób czas i
unikam kłótni."Oscar Wilde
łowca
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

[wznosząc oczy ku górze]
Panie, dziękuję Ci, że zachowywałeś mnie do dziś dnia w błogiej nieświadomości istnienia tylu problemów ...

Ehm, a może byście, panowie, założyli trochę luźniejsze te koszulki? Nic nie będzie obcierać.
... bo ja muszę być w ruchu, słyszeć wiatru świst w uchu ...

Obrazek
Robert
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

łowca pisze: Panie, dziękuję Ci, że zachowywałeś mnie do dziś dnia w błogiej nieświadomości istnienia tylu problemów ...
Bo to kwestia osobnicza - jedni sie obcieraja do krwi, inni nie, wiec po prostu masz szczescie, ze Ciebie to nie dotyczy.
A na pewno nie jest to jednostkowy przypadek, vide amatorzy: http://tinyurl.com/nmrtrty, a i zawodowcy "sie zaklejaja", co czasem widac na relacjach, gdy biegna w bialych koszulkach.
łowca pisze:Ehm, a może byście, panowie, założyli trochę luźniejsze te koszulki? Nic nie będzie obcierać.
Wrecz przeciwnie - w luznej koszulce, ktora mokra lata w gore i dol, obtarcie u mnie jest niemalze gwarantowane - natomiast obcisla, przylegajaca wersja bardzo zmniejsza ryzyko "przytarcia sie".
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ