Poznań - Rusałka
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wiele osób w Poznaniu biega w okolicach Rusałki. Mijamy się na trasie wzajemnie się pozdrawiając, lecz w takich okolicznościach trudno jest porozmawiać. Proponuję byśmy się umówili na wspólne bieganie połączone z miłą pogawędką i wzajemnym poznaniem się. Myślę, że potem będzie milej mijać się na trasie. Terminem takiego spotkania mogła by być któraś sobota lub niedziala około godziny 11-tej. Jeżeli kilka osób zdecydowało by się na takie spotkanie, to trzeba złożyć oczywiście tempo rekreacyjne bym mógł za wszystkimi nadążyć. Moglibyśmy też zaprosić Przyjaciół z KB MANIAC biegających wsólnie nad Maltą. Pozdrawiam wszystkich i czekam na deklaracje. Do zobaczenia nad Rusałką. grześ
grzes
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tylko nie sobota, maniacy nie odwiedzą- to raz, dwa to ja też bym miał problem. Pomysł fajny. punkt zborny np. Botaniczna mozna dojechac samochodem.
-
- Stary Wyga
bebej !
Dzięki za odzew. Poczekamy może jeszcze parę osób się zgłosi. Co do punktu zbornego , to doskonałym niejscem jest parking przy stadionie Olimpii na drodze dojazdowej do Rusałki. Łatwy dojazd i bezpieczeństwo związane z ciągłymi ćwiczeniami kursantów Prawa Jazdy na placu manewrowym. Co do Maniaców to wiem, że w soboty o 10-tej truchtają w okolicach Malty. Termin oczywiście jest otwarty . pozdrawiam .
Dzięki za odzew. Poczekamy może jeszcze parę osób się zgłosi. Co do punktu zbornego , to doskonałym niejscem jest parking przy stadionie Olimpii na drodze dojazdowej do Rusałki. Łatwy dojazd i bezpieczeństwo związane z ciągłymi ćwiczeniami kursantów Prawa Jazdy na placu manewrowym. Co do Maniaców to wiem, że w soboty o 10-tej truchtają w okolicach Malty. Termin oczywiście jest otwarty . pozdrawiam .
grzes
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
proponuje spotkanie w niedziele o 11 przy stadionie olimpii w niedziele- tempo 5.20-5.30/km 1 lub 2 kólka.
bebej
bebej
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
jestesmy umówieni czy nie?
-
- Stary Wyga
bebej!
Dzięki za spotkanie i wspólny trening. Twoje uwagi postaram się potraktować poważnie, szczególnie te dotyczące tętna i ćwiczeń rozciągających. A swoją drogą niech żałują Ci co tu zaglądali i nie umówili się z nami- może innym razem. Pozdrawiam.
Dzięki za spotkanie i wspólny trening. Twoje uwagi postaram się potraktować poważnie, szczególnie te dotyczące tętna i ćwiczeń rozciągających. A swoją drogą niech żałują Ci co tu zaglądali i nie umówili się z nami- może innym razem. Pozdrawiam.
grzes
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Niech żałują.
Ja też dziękuje Grześ, było miło.
Pozdrawiam.
Ps. Swoją drogą to nie spodziewałem się tylu biegaczy nad Rusałką.
Ja też dziękuje Grześ, było miło.
Pozdrawiam.
Ps. Swoją drogą to nie spodziewałem się tylu biegaczy nad Rusałką.
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Biegamy jutro?
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tak
-
- Stary Wyga
Tak, jak tydzień temu?
Może ktoś się przyłączy do wspólnego biegu w oklisy Rusałki . Termin - niedziela 19 grudnia godzina 11:00.
Miejsce - spotkania droga na Rusałkę przy bramie stajonu Olimpii.
Pozdrawiam!
Może ktoś się przyłączy do wspólnego biegu w oklisy Rusałki . Termin - niedziela 19 grudnia godzina 11:00.
Miejsce - spotkania droga na Rusałkę przy bramie stajonu Olimpii.
Pozdrawiam!
grzes
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
zapraszam również tempo rekreacyjne mozliwośc swobodnej rozmowy