Pozdrawiam wszystkich

Masło orzechowe (tylko takie prawdziwe, bez gównianych dodatków, cukru i wypełniaczy), dosypać migdały/orzechy laskowe,alank0491 pisze:Dziękuje za informacjeMacie może jakis zdrowy zamiennik do słodyczy, z tym mam najgorzej
, ostatnio w tv tez była reklama co do suplementu diety zmniejszajacego chec na cos slodkiego...
Daje :D Oczywiście nie na raz, no ale zaraz po oddaniu zjem jedną... potem stoi sobie to pudełko na szafie... i tak patrzy na mnie... i wzywa mnie...embe pisze: Brando: Serio dasz radę wpierdzielić 8 czekolad?
PodziwiamJuż nawet nie chodzi mi o dietę jako taką, ale mnie jedna zamula a resztę rozdaję sąsiadom (mój młody jest uczulony, a sąsiedzi mają mnóstwo dzieci, więc towar schodzi na pniu
)
Szczyt formy osiągnąłem mając 135kg. Gdzieś tak w marcu 2013 zacząłem od zmiany diety (i zmiany pracy na wymagającą fizycznie), i zaczęło lecieć. W lutym 2014 ważyłem 98, zmiana pracy i znów tycie do 103kg w czerwcu 2014. Dalej ta sama praca ale start z prawdziwą zbilansowaną dietą i do grudnia 2014 zjechałem do 93kg. Zacząłem biegać, zjechałem do 85. W marcu dołożyłem siłownię, w kwietniu rower i pływanie, dziś łapię się KAŻDEJ aktywności i ważę 84kg (dziś ważenie), na przykład dziś byłem na crossficie, pierwszy raz. Wiem że będę chodził regularniealank0491 pisze:Wyga: jeżeli moge zapytać, to ile ważyłeś na początku i ile Ci to zrzucanie czasu zajeło ?