Bieganie dla przyjemności
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Szopen, Chopin... Obie formy są poprawne, a ja jestem Polakiem i używam wersji polskiej.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Gdzie? Nawet na grobie pisze "Chopin". No ale on nie biegał dla przyjemności.Skoor pisze:Szopen, Chopin... Obie formy są poprawne, a ja jestem Polakiem i używam wersji polskiej.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Nie pisze tylko "jest napisane" 
Jest napisane Chopin, bo obie formy są poprawne. Ciało leży w Paryżu więc żabojady napisały po swojemu. Nie wiem szczerze mówiąc jakiej pisowni użyli przy pochówku serca w Warszawie. <edit, napisali Chopin>
Zresztą:
http://www.kul.pl/chopin-czy-szopen,art_22261.html
Biegać nie biegał, ale czy grał? Przecież zarabiał na życie muzyką, a zarabianie na życie nie może być przyjemne bo wiąże się z obowiązkami

Jest napisane Chopin, bo obie formy są poprawne. Ciało leży w Paryżu więc żabojady napisały po swojemu. Nie wiem szczerze mówiąc jakiej pisowni użyli przy pochówku serca w Warszawie. <edit, napisali Chopin>
Zresztą:
http://www.kul.pl/chopin-czy-szopen,art_22261.html
Biegać nie biegał, ale czy grał? Przecież zarabiał na życie muzyką, a zarabianie na życie nie może być przyjemne bo wiąże się z obowiązkami

- WojtekM
- Zaprawiony W Bojach
tia, tia - chyba, że komuś poprawianie wyników sprawia przyjemność i biega dla tej przyjemności. w dodatku z przyjemnością.marcinostrowiec pisze:bieganie wyklucza plan treningowy z prostego założenia dlaczego szukamy planu ? bo chcemy poprawiac wyniki, bieganie dla przyjemnosci nie ma nic wspólnego z poprawianiem wyników jak stanowi teza celem jest przyjemnosc nie wynik oczywioscie bieganie dla wynikow moze SPRAWIAĆ P
Go Hard Or Go Home
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
No co ty!!! Chcesz przewrócić wiarę Marcina? To przecież nie możliwe w Marcinowym świecie.WojtekM pisze:tia, tia - chyba, że komuś poprawianie wyników sprawia przyjemność i biega dla tej przyjemności. w dodatku z przyjemnością.marcinostrowiec pisze:bieganie wyklucza plan treningowy z prostego założenia dlaczego szukamy planu ? bo chcemy poprawiac wyniki, bieganie dla przyjemnosci nie ma nic wspólnego z poprawianiem wyników jak stanowi teza celem jest przyjemnosc nie wynik oczywioscie bieganie dla wynikow moze SPRAWIAĆ P
- marcinostrowiec
- Zaprawiony W Bojach
8
Ostatnio zmieniony 25 maja 2015, 08:24 przez marcinostrowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE
- marcinostrowiec
- Zaprawiony W Bojach
9
Ostatnio zmieniony 25 maja 2015, 08:24 przez marcinostrowiec, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
- marcinostrowiec
- Zaprawiony W Bojach
10
Ostatnio zmieniony 25 maja 2015, 08:25 przez marcinostrowiec, łącznie zmieniany 1 raz.