Goleniów 11 listopada
- saint
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
nie no jasne, ale jezdzic zamierzam tak do zera stopni gdzies cieplo ubrany jezeli wogole, innaczej nie ma to sensu
Marcos no co tam w sprawie trasy ? bieg sie zbliza duzymi krokami a my nadal nic nie wiemy !
Marcos no co tam w sprawie trasy ? bieg sie zbliza duzymi krokami a my nadal nic nie wiemy !
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja nie wiem nic, jade tam i biegne, wiem że na pewno będzie drogo 20 albo nawet 30zł!!
Pętli tam jest mnóstwo bo i przedszkolaki ganiają i później inne kategorie. Na pewno będzie tak jak rok temu 4, 5 pętli.
Pętli tam jest mnóstwo bo i przedszkolaki ganiają i później inne kategorie. Na pewno będzie tak jak rok temu 4, 5 pętli.
www.kolarstwo.z.pl
- saint
- Zaprawiony W Bojach
Marcos zrob chociaz tyle dla grupy, pojedz tam w ramach treningu rowerem i zmierz trase, to chyba nie wiele
jak bedzie 8 albo 9 petli to chyba sobie odpuszcze bo jak mnie zaczna ludzie dublowac po dwa czy trzy razy to sie zrobi balagan i nie bede wiedzial kogo wyprzedzam , kto mnie wyprzedza i kto ktora petle biegnie
jak bedzie 8 albo 9 petli to chyba sobie odpuszcze bo jak mnie zaczna ludzie dublowac po dwa czy trzy razy to sie zrobi balagan i nie bede wiedzial kogo wyprzedzam , kto mnie wyprzedza i kto ktora petle biegnie
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
na kazdy bieg trasa jest troche zmieniana, jezdzic i mierzyc nie ma sensu. saint wykonaj telefon do org. to sie dowiesz
co i jak

Piotr
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Tam jest tylko asfalt, troche pod, troche z górki jak wszędzie nic nowego nie wymyślą, to zwykły bieg ULICZNY na 10km
jestem pewien że trasa składać się będzie z 4-5 okrążeń, dziś w Gazecie Goleniowskiej nie było żadnego artykułu nt biegów, ale tam jest tak juz od lat i zadna rewolucja się nie szykuje.
dziś pytałem sie koleżanki da mi odpowiedź i może pobiegnie z nami.
Także Gosia z forum notabene ze Szczecina rozważa możliwość startu.
Ja obecnie trenuje tylko na stacjonarnym, mój MTB uległ degradacji (7 lat używania) a ja zbieram fundusze na nowy bike który złożymy z bratem.
Kto wie mój brachol też chce sobie jakis rowerek złożyć i może razem pośmigamy w Maratonach
jestem pewien że trasa składać się będzie z 4-5 okrążeń, dziś w Gazecie Goleniowskiej nie było żadnego artykułu nt biegów, ale tam jest tak juz od lat i zadna rewolucja się nie szykuje.
dziś pytałem sie koleżanki da mi odpowiedź i może pobiegnie z nami.
Także Gosia z forum notabene ze Szczecina rozważa możliwość startu.
Ja obecnie trenuje tylko na stacjonarnym, mój MTB uległ degradacji (7 lat używania) a ja zbieram fundusze na nowy bike który złożymy z bratem.
Kto wie mój brachol też chce sobie jakis rowerek złożyć i może razem pośmigamy w Maratonach

www.kolarstwo.z.pl
- saint
- Zaprawiony W Bojach
mam juz informacje n/t biegu, panie z Goleniowskiego Młodzieżowego Domu Sportu są bardzo miłe 
no więc:
- jest już mapa biegu i zdjęcia z poprzednich na stronie GMDSu http://www.gmds.max.pl/
- na 10 km jest 5 okrążeń
- "Nie ma limitów czasowych na ukończenie biegu, pod warunkiem, że ktoś nie biegnie dobę"
wpisowe 20 zl
w takim razie moj udzial jest juz raczej pewny, no chyba ze odpukac sie rozchoruje
mozliwe ze pobiegna tez dwaj moi koledzy ale tylko na mile, takze Marcos dobrze policz ile tam obiadow wyjdzie zeby nie bylo kichy ze dla kogos zabraknie
, tym razem nie nawal !

no więc:
- jest już mapa biegu i zdjęcia z poprzednich na stronie GMDSu http://www.gmds.max.pl/
- na 10 km jest 5 okrążeń
- "Nie ma limitów czasowych na ukończenie biegu, pod warunkiem, że ktoś nie biegnie dobę"
wpisowe 20 zl
w takim razie moj udzial jest juz raczej pewny, no chyba ze odpukac sie rozchoruje

mozliwe ze pobiegna tez dwaj moi koledzy ale tylko na mile, takze Marcos dobrze policz ile tam obiadow wyjdzie zeby nie bylo kichy ze dla kogos zabraknie

- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jeszcze 8 dni do startu, Ja pobiegne, chyba że nie daj Boże jakiegos wirusa złapie, ale łykam co sie da żeby byc zdrowym 
Kumpel jeszcze nie wie czy pobiegnie bo wczoraj złapał w meczu kontuzje, o kurde miałem z koleżanką pogadać!!
Ten weekend był za krótki...
Ula, biegniesz??
Moje przygotowania to narazie podbiegi średnio 2x400m na dzień (do autobusu, albo kolesi)
pozdro

Kumpel jeszcze nie wie czy pobiegnie bo wczoraj złapał w meczu kontuzje, o kurde miałem z koleżanką pogadać!!
Ten weekend był za krótki...
Ula, biegniesz??
Moje przygotowania to narazie podbiegi średnio 2x400m na dzień (do autobusu, albo kolesi)
pozdro
www.kolarstwo.z.pl
- Marcos
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
szczerze to nie, bo moja mam chyba nie da rady wykarmic tylu głodomorów 
a poważnie to pewnie tylko (niestety tylko) Piotr się załapie za zasługi wobec rodziny i ewentualnie kolesie z klasy którzy u mnie sie przekimają.
Przykro mi, najwyżej zjemy jakąś wegetarianke w Goleniowie.

a poważnie to pewnie tylko (niestety tylko) Piotr się załapie za zasługi wobec rodziny i ewentualnie kolesie z klasy którzy u mnie sie przekimają.
Przykro mi, najwyżej zjemy jakąś wegetarianke w Goleniowie.
www.kolarstwo.z.pl
- Ula
- Zaprawiony W Bojach
Marcos nie pobiegne..niestety. od poczatku pazdziernika po zaszczepieniu p-ko grypie cos sie do mnie przykleilo az doprowadzilo do powaznej choroby, teraz jestem tak oslabiona ze nawet nie mysle o przebiegnieciu 500 m, bo wg lekarza mogloby sie to dla mnie skonczyc ostrym zapaleniem płuc.
Zycze Tobie Marcos powodzenia !! i czekam na relacje
Zycze Tobie Marcos powodzenia !! i czekam na relacje