Powrót po zapaleniu płuc
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam mam obecnie zapalenie płuc dokładniej prawego. Czuje się fatalnie, mam zastrzyki. Wiadomo najbliższe tygodnie to mozolny powrót do zdrowia i ani mi się śni o jakiejkolwiek aktywności fizycznej. Chciałem się jednak zapytać jak powinien wyglądać powrót do biegania po takiej chorobie, czy mieliście podobny problem?
- embe
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:52
- Życiówka w maratonie: 3:23:30
-
- Zaprawiony W Bojach
najpierw wylecz , potem pytaj.
Pytanie o takie rzeczy jeszcze w trakcie choroby pozwala przypuszczać, że już teraz nie możesz wytrzymać w domu, a co dopiero wysiedzieć na d_pie jeszcze kilkanaście dni po ustąpieniu objawów... A to właśnie powinieneś zrobić.
A potem zacząłbym od marszów. Na bank dadzą Ci, zwłaszcza te pierwsze, popalić
Pytanie o takie rzeczy jeszcze w trakcie choroby pozwala przypuszczać, że już teraz nie możesz wytrzymać w domu, a co dopiero wysiedzieć na d_pie jeszcze kilkanaście dni po ustąpieniu objawów... A to właśnie powinieneś zrobić.
A potem zacząłbym od marszów. Na bank dadzą Ci, zwłaszcza te pierwsze, popalić

-
- Zaprawiony W Bojach
swego czasu miałęm obustronne zapalenie płuc z zapaleniem opłucnej. Biegać się po tym nie dało wnętrza mi się góra dół ruszały i bolały ( opłucna ) ale na rowerze dało się radę jeżdzić.joker_di pisze:Witam mam obecnie zapalenie płuc dokładniej prawego. Czuje się fatalnie, mam zastrzyki. Wiadomo najbliższe tygodnie to mozolny powrót do zdrowia i ani mi się śni o jakiejkolwiek aktywności fizycznej. Chciałem się jednak zapytać jak powinien wyglądać powrót do biegania po takiej chorobie, czy mieliście podobny problem?
Tompoz
Tompoz
-
- Rozgrzewający Się
Tak myślałem czyli wygląda to nie za dobrze i praktycznie od nowa będę musiał wszystko budować. A to nie tylko bieganie gdyż gram w piłkę, dodatkowo siłownia. W lipcu miałem jechać na testy za granicę ale jak widać zostałem wyrolowany :D
Tak to sie kończy jak się na matury jeździ w opłakanym stanie by ten stan pogorszyć i doprowadzić do powikłania
Dzięki za odpowiedzi
Tak to sie kończy jak się na matury jeździ w opłakanym stanie by ten stan pogorszyć i doprowadzić do powikłania
Dzięki za odpowiedzi
-
- Zaprawiony W Bojach
chyba żle mnie zrozumiałem nie mogłęm biegać zaraz po ale później takjoker_di pisze:Tak myślałem czyli wygląda to nie za dobrze i praktycznie od nowa będę musiał wszystko budować. A to nie tylko bieganie gdyż gram w piłkę, dodatkowo siłownia. W lipcu miałem jechać na testy za granicę ale jak widać zostałem wyrolowany :D
Dzięki za odpowiedzi
Tompoz
Tompoz